04-02-08

Stoppen,...

Zoals jullie gemerkt hebben waarschijnlijk, blog ik steeds minder en minder,... Ik heb het nog geen jaar uitgehouden en het verminderd al, en ik denk dat ik ga stoppen met bloggen,...

Ik dank jullie allemaal voor jullie reactie's, voor jullie medeleven en voor de vele bezoekjes,...

Mss laat ik af en toe nog wat van me horen,...

 Tot Blogs!

 

01:19 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: stoppen |  Facebook |

09-01-08

Drukke dagen,...

Door de feesten en het begin van school en zo is het bloggen wat aan de kant blijven liggen. Maar hieronder dus een verslagje van alle feestdagen en enkele dagen ervoor en erna.

Vrijdag moesten we achter ons examenrapport gaan. Ik heb 74% op alles voor mijn examen en geen buizen. Ook ben ik de eerste van de klas, maar dat doet er nu niet toe. We hadden gedaan om 10 uur dus had ik de dag tevore besloten om mijn vriend te verassen, door hem op te halen op zijn werk. Ik heb een bus en 3 treinen genomen. Eerst heb ik de bus naar Z. genomen waar ik geluncht heb bij de ijspiste op het marktplein. Daarna heb ik mijn eerste trein genomen en direct overgestapt op mijn tweede trein. In dat station heb ik, omdat ik toch een beetje te vroeg ging zijn anders, een anderhalf uur zitten wachten. Ik heb de derde trein genomen. Ik ben te vroeg toe gekomen dus had ik besloten om eerst iets te drinken vooralleer ik op mijn gemak naar het werk van mijn vriend trok. Ik ging een gezellig caféetje binnen en bestelde eerst een chocomelk (was er niet), dan een ice tea (was er ook niet) en dan een cola (was er wel). Daar heb ik een half uurtje gezeten. Ik ben dan op mijn gemak vertrokken naar het werk van mijn vriend. Daar heb ik eerst nog een anderhalf uur op een bankje gezeten, want ik was nog steeds te vroeg. Eenmaal dat hij gedaan had met werken, zijn we samen naar zijn huis gegaan. Ik had geplant om met de trein naar huis terug te keren, maar zijn mama had me voorgestelt dat ze me terug ging voeren. dus die dag ben ik tot bijna 23.00 uur bij hem gebleven. ^^

Op 24/12 hebben we niet veel speciaal gedaan. we hebben kreeft gegeten en garnaalkroketten. Het was lekker. Rond 00.00 uur kreeg ik de eerste berichtjes voor mijn verjaardag ^^. Ik ben namelijk jarig op kerstdag.

Op 25/12 is mijn vriend gekomen om samen met mij mijn verjaardag te vieren. We hebben lekker gegeten en samen naar een film gekeken (From Hell). Het was een fijne dag.

Op 29/12 ben ik bij mijn vriend geweest. We zijn naar de bioscoop gegaan. De film The Golden Compass is een echte aanrader. Na de film zijn we gaan 'shoppen'. We zijn alle winkels binnengestapt waar je computerspelletjes kan kopen, een boekenwinkel (met speciale boeken ;p ) en de Expo. Daarna zijn we terug gegaan naar zijn huis en hebben we ons in de zetel geinstaleerd, dit keer zonder chocomousse, maar het was wel leuk. ^^

Op Oudejaarsdag ben ik weer bij mijn vriend gegaan. Het was gepland dat we samen naar een feestje van zijn vriend (M, zie vorige blog) zouden gaan. Rond 21 uur zijn we daar toegekomen. We waren de eerste. Ik stond versteld van het huis van M. Het was een boerderij, voor groenten. Hij had zijn eigen mini-discotheekje (ik zeg wel mini, want het was wel een klein kamertje) met een DJ-tafel, verlichting (hij studeerd elektriciteit en heeft het zelf aangelegt),... Toen is er nog een meisje gekomen. Haar vond ik niet zo leuk, maar zij is weggegaan rond 23.30 ofzo dus veel heb ik ze niet gezien.  Dan zijn er nog mensen toegekomen, en in totaal waren we met 8. Rond 00.00 zijn we naar het vuurwerk gaan kijken. We hebben de hele nacht door gefeest. Om 6.00 uur 's morgens is mijn vriend zijn moeder ons komen halen en heeft ze mij teruggevoerd naar huis. Het was toen ongeveer 7 uur toen ik in mijn bed lag.

Nieuwjaarsdag heb ik uiteraard gebruikt om uit te slapen en in de namiddag zijn we nieuwjaar gaan vieren bij mijn meter en een tante.

Deze maandag was het weer school en namen we met pijn in ons hart afscheid van de vakantie. Ik heb de week tot nu toe overleeft.

Bij deze wens ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en fijne tijden.

18:24 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: nieuwjaar, relatie, feesten |  Facebook |

24-12-07

Prettige Feesten & Verjaardag :)

Prettige Feesten aan Iedereen toegewenst Knipoog

 Vrolijk Kertfeest

&

Gelukkig Nieuwjaar Smile

 

Morgen is het mijn verjaardag,... Ik beloof jullie een mooi verslagje Smile

 

Nu ga ik smullen van het kerstdiner ^^ Smakelijk iedereen! 

19:01 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: verjaardag, feest |  Facebook |

18-12-07

Het verloop van de examens, goed en treurig nieuws,...

Zo,... 3 weken van spanning zijn voorbij,...

Al mijn examens zijn goed verlopen. Ik denk wel dat ik een goed rapport zal hebben, zonder buizen. Vorige week woensdag was wel een rampdag,... Ik was ziek geworden. Waarschijnlijk door de stress, de vermoeidheid en daarbij nog iets slechts gegeten,... Ik kon dus niet deftig leren voor die vakken: wiskunde en Duits. De volgende dag ben ik dus gaan melden aan de graadcoördinator dat ik niet heb kunnen studeren. Ik kreeg uitstel voor wiskunde en ik mocht Duits nog de eerste twee lesuren studeren. Duits is goed gegaan en Wiskunde heb ik vandaag gemaakt. Het is ook vlotjes verlopen. Ik ben intussen genezen. Wel ben ik nog een beetje moe, maar het is nu eenmaal vakantie en ik kan dus uitslapen. ^^

decoration


Dit weekend (Zaterdag) ben ik bij mijn vriend geweest. Een heel leuke dag! Chaotisch ook. Want het bleek dat de treinen staakten. Dus ik had gepland om met 3 bussen (3uur reizen) naar hem toe te gaan. Rond 9.30 ging ik daar dan toekomen. Eenmaal toe in het eerste station hoor ik een trein aankomen. Vlug holde ik naar de loketten en zag ik dat er op dat moment een trein naar mijn tweede bestemming was! Dus over dat traject heb ik maar een kwartier in plaats van een uur gedaan ^^ Ik kon ook verder sporen naar het derde station (mijn eindbestemming). In tussentijd had ik mijn vriend al wakkergebelt. Ik was helemaal enthousiast, en hij half-slaperig wist niet wat er gebeurt was. Ik had zijn vader gewaarschuwt dat ik eerder zou toekomen. Zijn vader ging me namelijk voeren naar zijn (moeders) huis. Alles was goed,... We zijn samen dan nog blijven plakken bij de vader (die ook 'computer-freak' is) en daarna heeft de vader ons naar huis gevoerd. We waren alleen thuis. We hebben ons ritueel uitgevoert: We zijn naar de winkel gegaan, hebben chocomousse gekocht en dan zijn we in de zetel geploft voor de TV. We hebben gekeken naar Narnia,... Mooie film. Alles verliep stressloos en vlotjes die dag. Ultiem om even te ontsnappen aan de examenstress. ^^

decoration

Nu wat tragischer nieuws,... Vanmorgen toen ik aan het station stond te wachten op de bus, melde een vriendin mij dat er een jongen van onze school gestorven was in een treinongeluk. Hij was blijven hangen met zijn kleren aan de trein en meegesleurd. Deze morgen heeft de directeur een rede gegeven en mochten we in stilte naar de klas gaan. We hielden in de klas nog twee minuten stilte ter ere van hem. Veel te snel is hij van ons weggenomen,... 16 jaar maar,...

Met het tragische nieuws ga ik jullie nu verlaten,... Hopelijk goede feesten voor jullie thuis :)

oh en nog 7 dagen en het is mijn verjaardag! Eindelijk 17! :) En mijn tante heeft een warme sjaal voor me gebreid! ^^ Hij zit echt goed :)

15:11 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) | Tags: examens, school, relaties |  Facebook |

30-11-07

Inspiratieloos,...

Twee weken moeten wachten op dit blogje,... Het is gewoon dat er niet veel gebeurt is in tussen tijd.

Ik heb mijn vriend zaterdagnamiddag gezien. Hij kon maar in de namiddag komen doordat hij moest helpen kasten op te bouwen. Hij is tot 21.00 uur gebleven. Het was een fijne dag.

De dagen ervoor was er niet zoveel gebeurt. Alleen dat we dan ons examenrooster hebben gekregen, en dat die niet echt in de smaak viel. Er zijn verschrikkelijke combinaties in het examenrooster (vb duits samen met wiskunde). Maar ik zal het wel overleven.

Deze maandag was er een poppenkast-theater bij ons op school, voor de derde graad. Daarna volgde een gesprek met eerwaarde Van Looy. de dagen erop is niet veel gebeurt, behalve dan vandaag,...

Vandaag kregen we ons rapport. Het mijne is wel goed, maar mijn klasgenoten hun rapporten waren niet zo denderend. We kregen bezoek van de directeur, die ons 'uitschold' als doetjes en watjes en dat we niet wisten wat werken was, terwijl er veel mensen van mijn klas meestal tot middernacht aan schoolwerk bezig zijn. Nuja,... Ik heb 74 %. Ik vind dat wel goed.

Mijn vriend heeft een verrassing voor mij,... Ik weet niet wat! Maar ik ben uiterst nieuwsgierig!

Woensdag beginnen de examens. Ik weet niet of ik dan zal bloggen. Ik zal wel zien :)

Oh en dit weekend is het eetfestijn op onze school. We moeten er allemaal naartoe om te helpen. en Zondag is er een verjaardagsfeestje. Druk weekend dus,... Ik ga niet kunnen leren voor mijn examens (niet dat ik dat doe op voorhand leren)

En nu! Ga ik er weer vandoor :) Dank jullie heel erg voor jullie reacties!

17:32 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

18-11-07

Ontbijt + Galabal,...

Het is nu al een tijdje geleden dat ik iets gepost heb. Ik heb het ook tamelijk druk. Schoolwerk, de GIP, 'sociale contacten', mijn vriend ^^,... Vergt allemaal tijd.

Maar ik ga het goed maken met een verslagje over 16/11. vorige vrijdag dus. Op school was er een gezond ontbijt georganiseert. het was een groot succes. volgens iemand die in de organisatie zat, was bijna heel de school (+/-400 leerlingen) gekomen. Er waren maar een 20tal personen niet gekomen.

Je kon vanalles verkrijgen,... fruit, ontbijtkoeken, warme chocomelk, yoghurt,... Alles wat behoort tot een gezond ontbijt. Iedereen heeft er met volle teugen van genoten.

decoration

'S avonds werd chaotisch. Het was namelijk de avond van het galabal. Alle voorbereidingen enzo. Rond 16.30 ben ik naar de kapster getrokken. Ik heb nu een kort coupeke :p. Toen ik thuis kwam, was mijn vriend er al,... in KOSTUUM! Hij was echt knap! Ik kijk al uit naar de volgende keer dat ik hem in kostuum ga zien. Een zwart pak met krijtlijntje, een wit hemd en rode das.  Ik had een kleedje,... Ik in kleedjes zie je niet zo vaak. Ik hou het graag op de klassieke jeans, die slobbert langs je benen en die comfortabel zit. Nuja,... Ik had dus een1136284167_rode_roos zwart kleedje zonder mouwen, met hier en daar een tierlantijntje, zwarte schoentjes met een hakje, een boleroke (weetwel zo een truitje met alleen mouwen),... Mijn 'accesoires' waren ook rood. Ik had een ketting met rozen en rode oorringen. Ik paste dus volledig bij mijn vriend. ^^ Het is echt een schatje e! ^^ Hij had een roos mee voor mij. Echt lief.

Eenmaal dat mijn broer klaar was zijn we vertrokken,... Ja idd,... mijn broer ging ook mee. Een uurtje later waren we ter plaatse. Ticketjes ingeven, armbandje krijgen, muziek over ons heen laten vloeien. Ik kreeg direct de 'muziekkick' en kon niet blijven stilstaan. Heel de avond heb ik zitten 'dansen'. Mijn vriend en mijn broer zaten te kijken. Ze zijn niet zo weggelegd voor het 'dansen'. Ik heb me geamuseert. Op het einde heb ik mijn vriend dan nog op de dansvloer gekregen. Ookal stond hij er stokkestijf :p, het was leuk. Mijn broer is dan naar huis gegaan. Mijn vriend en ik zijn nog wat blijven plakken. Rond 4.30uur zijn mijn ouders ons komen halen. Rond 5.30 hebben ze mijn vriend afgezet en ik was thuis rond 6.30uur. De moeite dat ik in mijn bed kroop. Maarja,... dat heb ik dan toch nog gedaan en ik heb tot 3 uur 's namiddags geslapen. Het was een leuke vrijdag en een mooie zaterdag'morgen'.

Daarbij ga ik jullie nu laten :) Nog een fijne zondagavond gewenst!

17:29 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: galabal, ontbijt |  Facebook |

04-11-07

GamePowerExpo!

Het beloofde verslag,...

Vrijdag was ik heel actief op het forum. Aja,... dat heb ik nog niet vertelt,... Ik zit nu op een forum van een 'gamesite'. Veel van hen zijn ook naar de Gamepowerexpo gegaan. Zaterdagavond was het er druk. Iedereen vertelde zijn verwachtingen aan iedereen,... Ze vraagden nog enkele dingen na, en kregen snel antwoord.

De nacht van vrijdag op zaterdag heb ik niet zoveel geslapen. Ik was rond 2 uur in mijn bed gegaan en rond 3 uur ben ik ingedommeld. Om 5.55 uur moest ik er al uit. Ik maakte de sandwichekes klaar,... Want volgens sommigen, die al naar GPE waren geweest, was het er tamelijk duur om eten te kopen. Mijn vriend had voor de tickets gezorgd, dus ik zorgde voor het eten. Tegen de tijd dat ik klaar was met alles klaar te maken en me te wassen enzo, was het al 6.45. Ik vertrok naar het station en rond 7.00 uur had ik mijn trein richting Gent! ^^

Eenmaal in Gent ben ik vlug nog achter water geweest. Ik stond te kijken wanneer de trein van mijn vriend zou arriveren, toen ik werd aangesproken door een vreemde man, in het Engels. Hij vroeg me waar ik heen ging. Hij zij dat hij vrienden zocht. Ik heb niet geantwoord. Toen vroeg hij mijn leeftijd. Hij somde op, 20+,... 18+,... 16- Voor mij is dat laatste van toepassing,... Ik ben 16. Binnenkort wel 17! Eindelijk,... Toen ik knikte bij 16-, ging hij ervandoor,... Vreemd.

Ik ging vlug naar het perron waar mijn vriend normaal ging toekomen,... Er kwam juist een trein aan. Maar ik zag hem niet. na enkele keren te bellen, kreeg ik hem te pakken. Aan de hoofdingang hebben we mekaar dan tegengekomen. Was ik blij dat ik niet meer alleen was. Is wel eng hoor zo alleen in een groot station.

We namen de tram richting Flanders Expo,... Je zag meteen welke tram we moesten nemen. Het perron stond vol volk. Wat me opviel was dat er maar een tiental meisjes waren op het perron,... Gamen is een mannenhobby. Maar ik erger er me niet aan.

We kwamen toe. Voor de deuren van Flanders Expo, Hal 8 stond er massas volk! We hadden voorverkoopticketten dus we mochten binnen om 8.30 uur. De deuren gingen open,... Je zag het volk naar binnenstromen,... Af en toe haperen, want de Securitymensen zorgden ervoor dat de ticketchecking goed ging. Er stonden wel 8 securitymensen aan de ingang. Heibel werd dus niet gezocht.

Eenmaal binnen vroeg ik me af waar al dat volk was gebleven. De hal was groot. Maar de standen waren verspreid, dus er was veel open ruimte. Je zag wel dat niet alle standen al klaar waren met opstellen. De meeste computers moesten nog ingesteld worden. De schermen van de PlayStations en X-boxen stonden nog uit. Dat hadden ze wel de dag op voorhand mogen doen, of in ieder geval voor 8.30u.

We hadden een poster van GPE meegenomen van de ingang. Later zouden er nog posters volgen, een lampje van Philips, een Ps-boekje, een 'zak' snickers (later meer hierover)

Het eerste wat we deden, was zoeken achter de computerstanden. Mijn vriend is een CounterStrike-fanaat. Hij had vlug een stand gevonden waar ze CounterStrike Source konden spelen. Hij heeft daar wat zitten spelen,... Ik heb dan wat rondgelopen, om te kijken wat er nog allemaal was. ik zag Ps3's; Nitendo DS; X-box 360; Wii's in overvloed. Ik heb me wat zitten amuzeren op een Nitendo DS. De Sims,... Saai, maar toch verslavend.

Achter dat mijn vriend me dan weer gevonden had. Hebben we wat zitten rondhangen aan de Playstation standen. We hebben daar Virtua Fighter gespeeld. Ik heb gewonnen! ^^ Playstation is niet echt mijn vriend zijn ding. het was ook de eerste keer dat hij met zo iets speelde. Ik had nog neit zoveel gespeeld, maar ik wist toch de knopjes staan. En het is steeds hetzelfde knopje dat je meestal moet indrukken.

Achter vanalles te hebben uitgetest was ergens rond 11.00 uur. Iedereen drumde samen voor de Fatal1Ty-stand. Een professionele gamer kwam compo's spelen tegen mensen die een wedstrijd hadden gewonnen. Ik vond dat er iets niet pluis was met zijn spel,... En mijn vriend is het met me eens. Ze speelden Quake 4.

Achter te hebben gekeken naar de competitie, zijn we onze sandwishekes gaan eten. We hebben de competitie niet volledig uitgekeken. We ergerden ons aan het feit dat er iets niet klopte. Onze ofja,... mijn sandwishekes smaakten. Mijn vriend verrobberde de zijne, die ik met liefde voor hem had gemaakt. ^^

Daarna hebben we nog wat zitten rondhangen,... Een paar keer naar buiten geweest. Toen we weer naar binnen gingen zagen we dat de Boothbabes, goodies aan het uitdelen ofja,... aan het wegsmijten waren. Mijn vriend heeft een playstationboekske gevangen. ze hebben meerdere keren op de dag goodies weggesmeten.

Daarna hebben we nog wat zitten spelen op Nitendo Ds'en. We hebben nog wat gezeten in de stand van Sega, waar een promotiefilm stond. Waar ik merkte dat veel van hun games, dingen bevatte van andere games.

We hebben ook even in de XL-gaming ruimte gezeten. Het was wel leuk, maar de spellen die ze speelden waren niet zo interessant.

We hebben dan nog Resident Evil en een ander spel zitten spelen op de Wii. Resident Evil was nog leuk. Maar dat ander spel,... we verstonden er niet veel van. Maar ik denk dat je eenmaal je doorhebt hoe de Wii werkt, dat het wel nog leuk moet zijn.

Sonic en Mario liepen rond in de hal. Die hebben we ook meerdere keren tegengekomen. Ook liep er een dame rond die snickers uitdeelden. Ik denk dat we haar een 5tal keer zijn tegen gekomen. We hebben bijna een hele zak snickers gekregen. :p

Rond 15.00 uur zijn we dan naar huis terug vertrokken. Volgende keer ga ik alleen in de namiddag. De meeste actie begon in de namiddag,... Maar het was een leuke dag.

Rond 17.00 uur waren we thuis. Mijn vader heeft mijn vriend, een paar uur later, terug naar huisgevoerd. Weeral twee weken dat ik zonder hem ga moeten stellen,... En ze worden erger dan andere weken, want hij heeft geen internet, door die verhuis. Ik ga hem missen,... Dat doe ik eigenlijk nu al. Pfff,...

Nuja,... Daarbij heb ik jullie een uitgebreid verslag gegeven. Ik heb gisteren nog een slideshow gemaakt, die jullie onder de spelletjes op mijn blog kunnen bekijken. Voor de zekerheid ga ik ze voor u hieronder nog allemaal toevoegen.


IMAG0001Quake 4. Ik heb me er ook eens aan gewaagd. Het lijkt erg veel op Unreal Tournament. Alleen was de map te groot voor maar 2 spelers. ik heb meer zitten rondlopen dan ik geschoten heb.

De rest van de foto's ga ik via Imagehack doen, want volgens Skynet zijn ze te groot.  Het kan zijn dat je op links moet klikken om de fotos te zien.Laat me weten al de linken het niet doen.

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0002eh1.jpg Mijn vriend aan het counterstriken

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0003jy2.jpg... een sfeerbeeld

http://img112.imageshack.us/my.php?image=imag0004iz4.jpg... nog een sfeerbeeld

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0005ks7.jpg de medal of honor competitie hummer

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0007ea6.jpg 

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0012nh5.jpg

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0013lv4.jpg Alone in the dark

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0014tu3.jpg sfeerbeeld counterstrike compo

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0015ge1.jpg

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0016jm8.jpg Sonic,...

Voor nog meer foto's van andere mensen die geweest zijn http://picasaweb.google.be/d3qual/GamepowerExpo2007 Er worden nog steeds foto's geupload.

17:17 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: gamepowerexpo |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende