16-06-07

FF voorstellen =)

Hej,...

 

Computers vind ik heel interessant. Er zijn niet veel meisjes die graag informatica hebben, in mijn omgeving toch niet. Excuseer me als dat niet zo is in jouw omgeving,...

Meestal komen de mensjes uit mijn buurt met computerproblemen bij mij. Ik probeer ze dan zo goed mogelijk te helpen.

Ook worden meisjes vaak gediscrimineert in de computerwereld. De meeste jongens (niet allemaal ^^ ) denken dan: "O jeej,... Een meisje aan de computer,... " Of op gamingsite's zoals gamespot vind je dan: "Voor de gamers onder jullie,..." Dan vraag ik mij soms af waarom er nooit eens gamesters staat, of bestaat dat woord niet? Er zijn toch ook vrouwelijke gamers?

Zoals je dus merkt,... game ik af en toe wel eens. Ik bekijk de previews en reviews van games en zo. Zelf zijn mijn favoriete games Unreal Tournament en Command & Conquer: Red Alert 2. Gevorderd ben ik niet bepaald. Ik ben niet echt een fervent gamester.

Hardware (computers ineen steken) is niet echt mijn ding, eerder software. Werken met programma's en het instaleren en instellen van hardware dus.

Deze vakantie ga ik mij toespitsen op HTML, php,... kortom op sites maken. Volgens vrienden is dat niet zo simpel. Het word vooral zelfstudie. Eerst boeken gaan kopen en dergelijke. En mijn PC van extra RAM-strepen voorzien, want op dat gebied is hij wat verouderd.

Later wil ik later Informatica gaan studeren. Ook wil ik meer te weten komen over het ineensteken van Computers.

Meer kan ik je over mij niet vertellen. Alleen nog even zeggen, dat dit mijn eerste blogje is. Het vergt in het begin wat zoekwerk, maar het zal wel lukken,... Ik zal ook proberen om dit blogje te onderhouden,... Ik hoop dat jullie me daarbij zullen helpen door commentaren te plaatsen.

Oh btw,... moesten er veel fouten instaan, sorry daarvoor.  Ik doe mijn best om zo foutloos mogelijk te schrijven. Moesten er foute feiten instaan kunt u me dat ook vertellen,... Ik leer nog veel bij.  

 

Veel leesplezier! Ik hoop dat je nog af en toe eens langskomt!


ps: Niet teveel letten op de naam van mijn blog. ik was inspiratieloos


20:37 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: voorstellen, mezelf |  Facebook |

Commentaren

veel blogplezier Welkom in bloggenland ,nog een hele fijne zondag en hopelijk heb je er net zoveel plezier
in als wij.


Daaaaag

Gepost door: steffi | 17-06-07

De commentaren zijn gesloten.