17-06-07

Internetrelaties onbenullig of vriendschap voor het leven?

Hej,...

 

Laat ik de titel nog eens herhalen: Internetrelaties onbenullig of vriendschap voor het leven?

Dit blogbericht bestaat uit mijn mening en meningen verschillen. U mag gerust een reactie geven met uw mening.

decorationSommige mensen vinden dat internetrelaties geen steek houden. Je hebt immers die mensen nooit gezien. Waarom zou je ze dan vertrouwen? Het is inderdaad zo dat niet alle mensen op het net te vertrouwen zijn, dat is een punt. Maar je kan er zo uithalen wie te vertrouwen is en wie niet. Ook kan het eens deugd doen om al je problemen te vertellen aan iemand die je niet kent. Ookal leest hij/ zij niet alles.

Er zijn heel veel mensen met dezelfde problemen als de jouwe. Het doet goed om met hen te praten, om elkaar te troosten,...

Ik zat tamelijk veel op een chat (deze is nu off-line). Af en toe zaten daar wel eens mensen met problemen (grote of kleine). Je merkte dat aan hoe ze typten. Al snel begonnen een drietal mensen over het feit dat de persoon in kwestie down leek. Deze persoon luchte dan zijn hart. De mensen gaven dan raad en toonden medeleven. Internet brengt liefde.

Ikzelf heb een vriend gevonden via het internet. Ik heb er nog geen spijt van. We wonen misschien ver, en zien mekaar amper (daar komt verandering in ^^ ), maar er zit heel veel liefde in onze relatie.  Velen denken dat onze relatie gedoemd is, omdat we elkaar zo weinig zien. Sommigen vragen hun af hoe we het uit kunnen houden. Anderen wensen ons veel geluk en hopen dat we onze relatie uitbouwen in de toekomst. We zien elkaar maar weinig, maar we hebben al heel veel meegemaakt. We hebben dit alles doorstaan. In relaties waar men elkaar dagelijks ziet kan 1 ruzie fataal zijn voor de band tussen de 2 mensen.

Je kan er zelf voor zorgen dat je internetrelaties worden uitgebouwd, na een hele tijd praten via het net. Je moet natuurlijk oppassen,... Niet iedereen is te vertrouwen. Zorg voor bewijsmateriaal dat het wel degelijk de persoon is met wie je babbelt. Je kan dit doen door bevoorbeeld te webcammen (dan niet webcammen op de verkeerde manier ) of foto's door te zenden. Je merkt het ook aan de manier van typen. Een jongen van 15 of een oude heer van 51 typen compleet anders (naar mijn denken toch). Wees niet al te naïf.

Mijn conclusie is dat je inderdaad vriendschappen kunt uitbouwen op het internet. Je moet alleen oppassen.

 

Veel leesplezier! Ik hoop dat jullie af en toe nog eens langskomen!

16:18 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nternetrelaties, vriendschap, liefde, relaties |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.