29-06-07

RAM, RAM, RAM! Sneller, Sneller, Sneller!

Eej,...

Ik heb echt een schat van een vriend hé! Hij heeft me verrast! Ik kwam thuis van school, de laatste dag. Het was een dag waarop we vroeger naar huis mochten gaan. Ik heb wel eerst 1 uur 35 minuten moeten wachten op mijn bus, door de uitstekende busverbindingen (sarcastisch), voor ik thuis was. Ik had al het gevoel dat hij me ging verrassen, door zijn lichte hints. Dus,... ik kwam thuis. Niemand te zien aan het station, niemand ontmoet tijdens de weg naar huis. Even dacht ik, dat ik verkeerd gedacht had. En plots bedacht ik dat hij nog altijd de deur kon opendoen. Maar het was zoals altijd mijn moeder die de deur open deed. Hah! Maar vrees niet! Hij was er wel! Hij stond achter de deur van de gang! Ik wist gewoon dat hij er ging zijn!

Doordat mijn moeder niet thuis was, heeft hij een hele tijd aan een gesloten deur gezeten. Niemand wist dat hij kwam. Hij had een taart en donuts mee. (Gisteren was de verjaardag van mijn vader.) Toen mijn moeder thuiskwam, heeft hij nog zeker een uur alleen bij haar gezeten. En omdat hij wist dat ik een 'goed' rapport had (daarover vertel ik later wel) had hij mij een RAM-streep gekocht. Zoals jullie weten is/was mijn computer tamelijk verouderd op dat gebied. Ik dank hierbij MIJN zoet! ^^ Door hem reis ik nu sneller in de computerwereld!

decoration

 

Maar nu over mijn rapport. (Een reden waarom ik gisteren geen blog getypt heb: ik was zodanig gestresst over mijn punten, waardoor ik rats vergeten ben om een blog te typen.) Ik heb dus een 'goed' rapport. Ik vind het toch niet zo goed, maar omdat iedereen er enthousiast over is, zal ik dat ook maar zijn. Ik heb dus een A-attest (wat ik wel goed vind), geen buizen en 72%. Ik ben ook de eerste van de klas. Hopelijk doe ik het even 'goed' in het zesde jaar. En ten slotte wens ik iedereen een prettige vakantie, hopelijk mogen diegene die werken ook wat rust vinden.

decoration

 

Veel leesplezier! Hopelijk komt u af en toe nog eens langs!

23:09 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: relaties |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.