14-07-07

Dan toch,...

Hij is dan toch gekomen hé, de loebas. Mijn vriend heeft me weer eens verrast. Ditmaal echt verrast. Hij zei gisteren dat hij niet ging komen. Vanmorgen stond hij dan plots aan mijn bed. Zei hij tegen mij: "Nu ben je echt wel verrast hé."

Ik bof met mijn vriend,...

decoration

We zijn vandaag naar Zottegem geweest, naar het domein Breivelde. We hebben daar wat gewandeld.

We hebben ook mijn hond gepest met zeepbellen. Ik weet het is niet zo gezond voor de hond, maar de hond zelf had er plezier in, dus voor 1 keer kan het geen kwaad.

Kortom het was weer een leuke dag. Ik vraag me af hoe dinsdag gaat verlopen. Dan ga ik naar 't zeetje met een hele bende en mijn vriend. We zijn nu nog met 7. Één iemand moet nog bevestigen dat hij meekomt. Ik vind het wel jammer dat ik dan niet meer mysterieus kan doen over mijn vriend. Ze zullen hem dan allemaal al gezien hebben. Nuja,... Zolang het leuk word! ^^

decoration

Omdat ik gisteren niet echt veel vertelt heb over het feestje van mijn vriendin, ga ik nu wat meer vertellen.

Rond 18.00 uur moesten we verzamelen aan haar huis. Ze wist van niets. Ik was de eerste. Ze deed de deur open en keek verrast. Ze wist dat er iets aan de hand was, maar wat,...

Rond 18.30 uur was iedereen er. We zijn dan naar Oudenaarde gegaan om te bowlen. Mijn eerste gooi was direct een strike, maar meer naar het einde toe ging hij steeds meer de goot in.

decoration

Achter de bowling zijn we gaan eten. We mochten kiezen uit de snacks en enkele voorgerechten. Ik ging voor de Croque Monsieur. Het was heel lekker, maar wel veel.

Daarna was het pakjestijd. Ik had mijn pakje bij haar thuis al gegeven. Het was een cd-bon van 20 euro. Ze heeft vanalles gekregen. Haar zus had zich geamuseert om extreme cadeautjes uit te zoeken. Zo heeft ze bevoorbeeld een lolly gekregen in de vorm van een pennis. De rest zal ik jullie besparen.

Achter pakjes tijd was het desserttijd. Ik zat nog vol van de Croque, maar ik heb wel het ijsje volledig opgegeten.

Na dat hebben we nog wat zitten babbelen. Maar aan alles komt een eind,dus kwam het afscheid. Toen kreeg ik te weten dat mijn vriend niet ging komen, die dus wel gekomen is. Ik herhaal: De loebas.

decoration

 

Morgen ga ik waarschijnlijk geen blog schrijven, omdat ik nu het meeste al vertelt heb. Morgen ga ik waarschijnlijk niet veel doen.

Als mijn vriend een seintje geeft dat hij thuis is, ga ik mijn bed in. Dit gaat waarschijnlijk niet meer lang duren, dus ik ga hier stoppen met schrijven. Tot de volgende. Bedankt voor de reactie's allemaal. Hopelijk komen jullie nog eens terug, het doet plezier om reactie's te krijgen van buitenaf.

23:45 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: relatie, feestje |  Facebook |

Commentaren

Zo zie je maar ! Nu was het plezier des te groter.

Enne blijven staan om te drinken ? Dan geraken wij gewoon nooit thuis.

;-)

Gepost door: ms | 14-07-07

Haha, de loebas :p

Tot dinsdag! :)

Gepost door: Fairytalegirl | 16-07-07

De commentaren zijn gesloten.