20-07-07

Top 5 Favo Games

Mijn top 5 games

Unreal tournament (Pure verslaving - GOTY in bezit)
1030392131-00Unreal Tournament is een first person shooter computerspel dat in 1999 is uitgekomen. UT is in hetzelfde jaar benoemd tot "Game of the Year" (GOTY). Het was het eerste spel in de Unreal Tournament serie (Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004, Unreal Tournament III). Tegenwoordig zijn er ook versies van het spel voor de Xbox. Verder is er kort na de release van de Playstation2 voor dit platform ook een versie gemaakt. Het spel is ontwikkeld door Epic Games, Digital Extremes en Atari (ook bekend onder de naam Infogrames).
(Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Unreal_Tournament  )

Officiele site: www.unrealtournament.com
Command & Conquer: Red Alert 2 (Verslaving - in bezit)

GDPCCCRA2Command & Conquer (C&C) is een serie real-time strategy computerspellen gemaakt door Westwood Studios (een dochterbedrijf van EA Games, tegenwoordig opgekocht door EA en vervangen door EALA). De Command & Conquer-serie bestaat uit dertien spellen verdeeld over drie series. Het meest recente spel dat tot de serie behoort is uitgekomen op 29 maart 2007, Command & Conquer 3: Tiberium Wars.
(Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Command_and_Conquer)
RA 2 is een aanrader, een kassakraker, een toptitel. Dit deel kan waardig opvolger van Red Alert genoemd worden. Als je verslaafd bent aan Red Alert dan ben je ook helemaal weg van dit deel. Het geluid is goed, beeld is goed, interface en besturing is stukken beter.

(Bron: http://www.gamersnet.nl/reviews/ra2/)
Officiele site: www.commandandconquer.ea.com/
The Settlers: Heritage of Kings (Gespeeld - niet in bezit)

_large_001Met The Settlers: Heritage of Kings is The Settlers-reeks ondertussen al aan z'n elfde levensjaar begonnen. Deze vijfde aflevering in de reeks heeft wel zo'n vier jaar op zich laten wachten en op het eerste zicht lijkt er enorm veel veranderd. De oudbakken 2D-graphics van het origineel werden ingeruild voor een meer volwassen en mooiere 3D-look. Heritage of Kings blijft echter trouw aan de vermaarde formule van z'n voorgangers, waarbij je eerder gebouwen uit de grond moest stampen dan ze met de grond gelijk maken. Dit betekent echter zowel het sterke als het zwakke punt voor de reeks.
(Bron:http://www.gamespot.be/review.cfm?game=1534&id=4266&a... )
Doom III ( Interesse - niet in bezit)
Met Doom 3 probeert id Software een spel neer te zetten met donkere en angstaanjagende omgevingen. Veel spelers (die in het donker spelen, met het geluid hard aan) schrikken zich rot op vele momenten tijdens het spel. Dit is mede te danken aan de angstaanjagende wezens die de speler plotseling overvallen. Ondanks de magere AI weten de wezens de speler regelmatig te verrassen. De wezens worden soms op willekeurige momenten op willekeurige plaatsen geplaatst. Zo weet de speler nooit precies op welke plek de tegenstander zich bevindt.
(Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Doom_(computerspel)#Doom_3_.... )

Officiele site: www.doom3.com/


Populous: The beginning (Nostalgie - in bezit)
1085417889-00In Populous ben jij een godheid. Maar je bent niet de enige. Veroorzaak aardbevingen, vloedgolven en vulkaanuitbarstingen om volgelingen van je tegenstanders te vernietigen. Miljoenen  gamers zijn je voorgegaan, dit is jouw kans om onsterfelijk te worden!
(bron: achterkant cd-romdoosje)


Sommige mensen merken op dat ik meestal altijd dezelfde games speel. Maar oefening baart kunst.

18:08 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: games |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.