24-07-07

Domme hond,...

Ik zei toch al dat ik dat mormel niet moest. Hij heeft de cd-rom doos van C&C: Generals te pakken gekregen. Er staan nu 2 lichtje puntjes in cd 2 door zijn tanden. Ik hoop zo dat de cd-rom nog werkt. De kaft van het spel is lichtjes verscheurd. Er ontbreken Afbeelding(1052)stukken uit het papier. Het plastiek is helemaal naar de vaantjes. Gelukkig zat cd 1 niet in de doos, of heel het spel was naar de zak. En het ergste van allemaal! Het is niet eens mijn cd-rom! Ik heb het overschotje van de kaft in een nieuwe doos gestoken. Ik hoop zo dat de eigenaar niet boos zal zijn. Ik zal het hem vergoeden of zelfs een nieuw spel gaan halen. Ookal is dit spel niet meer zoveel te vinden. Ik heb het hem al gezegd, maar hij heeft nog niet gereageert.

Mijn hond is op de stoel van mijn computerbureau gesprongen, die lichtjes van het bureau verwijderd stond, heeft de doos gepakt en heeft hem stuk gebeten. Daarna gaven mijn ouders dan nog mij de schuld omdat ik zogezegd niet ordelijk genoeg was. Zou de doos daar niet hebben gelegen, zou het mormel het niet te pakken hebben gekregen. Maar dat mormel mag niet op stoelen, dus het is mijn schuld niet dat hij ervandoor is gegaan met die doos.

Ik hoop zo dat hij het mij vergeeft.

En of dat nog niet genoeg is,... Ik heb ook gehoord dat de voeding van mijn computer niet meer in goede staat is. Dus dat wil zeggen dat hij het misschien binnenkort zal begeven en ik een compleet nieuwe computer zal moeten kopen. Mijn computer gaf al enkele jaren elektrische snokjes. Ik weet ook wel dat dat niet normaal was, maar ik ben er verder niet op in gegaan. Maar tot nu toe werkt hij nog. Hopelijk doet hij het nog lang genoeg tot ik geld genoeg heb voor een nieuwe computer. Dat word sparen.

18:28 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: computer, hond |  Facebook |

Commentaren

kdacht al, aant 6e boek beginn zonder de 1e 5 gelezen te hebben :s
we ebben ons erg geamuseerd op reis. Ga gij op reis?

Gepost door: mister iebeltje | 24-07-07

krijg je geen sponsering van je ouders ofzo voor een nieuwe pc?? da's jammer!
In deze dagen kan een jongere gewoon niet zonder pc, willen of niet! Of mss is dat juist mijn mening?!

Gepost door: Asjuuh | 24-07-07

Hey,

Thx voor je reactie maar het idee komt niet van Fairytale want ik heb namelijk al een blogje al bijna een jaar. En nu wou ik eens een blogje waar ik alles van me af kan schrijven dus dat is wel eens leuk hé !
Jij ook nog veel succes met je blogje!

Groetjes

Gepost door: P. | 24-07-07

Oeie, honden é, niet anders dan miserie :p

Gepost door: Fairytalegirl | 25-07-07

Das graag gedaan maar ik teken altijd terug :o)
Soms al met wat vertragen maar terugkomen doe ik altijd
Nog een mooie dag verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 25-07-07

De commentaren zijn gesloten.