25-07-07

Maplestory + andere dingetjes

Door de nieuwe nieuwsbrief van Gamespot heb ik een 'oud' spel uit de kast gehaald. Nuja,... Niet zo oud. Het is een gratis MMORGP (Massively Multiplayer Online Role Playing Game). Het is in 2D, maar dat heeft ook zijn charmes. Het spel heet MapleStory. Ik heb het leren kennen door mijn vriend. Zijn broer en vader speelden het spel. Ze hadden erover gepraat. Ik ben een nieuwsgierig type dus, door zelf wat opzoekingswerk te verrichten, heb ik de site gevonden (weliswaar in het Engels, wat nu verleden tijd is want het nu is er MapleStory voor Europa)en heb ik de eerste levels gespeeld. Het is een leuk spel. Simpel maar met een goede gameplay. De speelomgevingen zijn mooi en gedetaileerd. Voor de geinteresseerden klik op de foto hieronder en u komt terecht op de site van MapleStory Europe.

Maplestory

 

 

Afbeelding(104)Ohja,... Voor ik het vergeet te vertellen. Diegene van de cd-rom heeft het mij vergeven. Dus ik heb me een beetje opgejaagt voor niets. Hij zei dat hij, toen hij het hoorde, plat lach van het lachen. Hij weet immers hoe mijn hond is. Maar ik blijf erbij, het is en blijft een mormel.


Ook zou ik even mijn mening willen zeggen over stalkers. Ik erger mij daar dus immens aan, dat stalkers het niet inzien dat zij hun 'slachtoffer' en hunzelf heel veel kwaad aandoen. De meeste 'slachtoffers' hebben dan schrik om een relatie aan te gaan met iemand anders. En de stalkers hebben dan meestal te weinig tijd om zelf iemand anders te vinden. Alhoewel ik denk dat ze het niet verdienen om de liefde van iemand anders te krijgen, als het toch maar uitdraaid op zo een verschrikkelijke daad.

Sommige stalkers gaan dan zover dat ze dreigen om de nieuwe vriend(in) van het slachtoffer pijn te doen.

Hoeveel je ook van die persoon houd, hoeveel je ook met hem/haar gedeeld hebt, als het niet meer gaat laat het dan gewoon, ga gewoon verder met je leven. Get a life!

decoration

18:40 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: games, relaties, hond |  Facebook |

Commentaren

Ik zal straks eens naar dat spelletje zien...ken ik niet.
Wat die stalkers betreft....groot gelijk.....sommigen kunnen nooit iets laten gaan....gevaarlijke types!
Groetjes

Gepost door: Ilona | 25-07-07

NJa, stalkers ik erger er mij ook, en ik heb er redens toe ^^

Gepost door: Fairytalegirl | 25-07-07

Thx voor de reactie :)
Je hebt misschien wel gelijk..
Hoewel ik veel verdriet heb gehad hoor ;)

Gepost door: Fairytalegirl | 26-07-07

Ik, Franse roots? Hoe kom je daar nu op? Ik ben zo West-Vlaams als't maar kan. En jij? Antwerpen of Oost-vlaanderen? Over Artemis Fowl: idd, science-fiction. En stalkers: kheb er nog nooit mee te maken gehad, en hopelijk zal dat ook nooit gebeuren.

Gepost door: mister iebeltje | 26-07-07

Goede Avond :-) Tja wat stalkers betreft
Spijtig dat het bestaat he...
Aangenaam is zeker niet
Nog een aangename avond verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 26-07-07

De commentaren zijn gesloten.