31-07-07

Gisteren, een dagje Ardennen

Zoals beloofd ga ik jullie vandaag een verslagje schrijven over mijn dagje in de Ardennen, samen met mijn ouders.Afbeelding(1067)

We zijn vertrokken rond 8.00 uur. Ik had misschien maar 5 uurtjes geslapen, doordat ik tamelijk lang opgebleven ben. Ik had nog zitten praten over van alles en nog wat met mijn vriend. Onze gesprekken lopen meestal uit.

We kwamen toe in de Ardennen rond 11.00 uur. We hadden onderweg niet gestopt. Ik, moe als ik was, heb bijna de hele heenweg geslapen.

We waren in een of andere stad gestopt om even te drinken en wat te wandelen. De hond moest heel dringend, dus konden we hem moeilijk nog een vijftiental kilometer in zijn bakje laten zitten. Achter wat te hebben gedronken en aangevallen te worden door wespen zijn we vertrokken naar Han.

Ja inderdaad, De Han! Waar de grotten en het safaripark zijn. Wij gingen niet gaan kijken naar de grotten, maar we waren wel van plan om de safari te doen.

Eerst hebben we onze boterhammetjes opgegeten, voor we een ticket kochten om op safari te gaan (€8.75). We hebben de hond wel in de auto gelaten, want honden waren niet toegelaten.

Afbeelding(1078)We hebben vanalles gezien: bizons, ezels, lynxen, uilen, paarden, wolven,.... En beren! Ik vond ze wel maar zielig in dat klein stukje terrein dat ze maar hadden. Je merkte aan die ene beer dat hij tamelijk gestresst was. Maar ik denk wel dat ze goed verzorgt zijn. Er stond namelijk op het bord dat ze geboren waren 10 januari 1990 (dus ze zijn 16 jaar oud) in Duitsland.

Na de safari zijn we naar Poupehan getrokken. Daar zit namelijk een tante van mij op een camping. Mijn ouders en mijn tante deden koffieklets, terwijl ik mijn achternichtje macramé leerde. Ik heb ook met haar wat zitten voetballen en we zijn gaan wandelen met onze honden. Eerst de hond van mijn tante en daarna ons mormel. We wilden nu eenmaal niet dat het in een bloedbad zou eindigen.fred 2

Na een tweetal uurtjes, waar we ook pannekoeken gegeten hebben, zijn we terug huiswaarts vertrokken.

Tijdens de terugweg heb ik niet geslapen,... Ik heb zitten lezen. Ik vond wel dat de terugweg langer duurde dan de heenweg. Mijn vader had een andere weg genomen.

Eenmaal thuis, dat was rond 22.45 uur, heb ik weer mijn geliefde computertje aangezet. Ik heb dan nog zitten babbelen met mijn vriend tot in het putje van de nacht.

Het was een fijne dag,...

Nu vrijdag kan het zijn dat ik bij mijn vriend ga. En nu zaterdag ga ik naar een Missverkiezing. Volgende week dinsdag of donderdag ga ik misschien voor de verjaardag van een vriendin naar Walibi. Het word dus nog een drukke tijd.

Ik ga nu vlug op blogronde en daarna ga ik MapleStory spelen.

17:37 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: ardennen, agenda |  Facebook |

Commentaren

Amai, dat klinkt allemaal leuk!! :D

Gepost door: Fairytalegirl | 01-08-07

Leuk
Nog een aangename avond verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 01-08-07

Als jullie elk aan een kant van de weg liepen, konden de twee honden ineens mee.

;-)

Gepost door: ms | 01-08-07

thx voor de reactie!

Gepost door: Fairytalegirl | 01-08-07

:-) een gezellig dagje geweest in de ardennen :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-08-07

Een prettige dag blijkbaar.
Amuseer je nog de volgende dagen....met 't WE wordt het mooi weer!
Lieve groetjes

Gepost door: Ilona | 02-08-07

Wij wensen je nog een aangenaam weekend verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 03-08-07

Hallo, Amai, je hebt een drukke periode voor de boeg, geniet ervan !!!
p.s. Die aap in het safari park, dat was ik :-) Ik zie er nog goed uit hé ! :-)

Gepost door: Joke | 03-08-07

De commentaren zijn gesloten.