31-07-07

Gisteren, een dagje Ardennen

Zoals beloofd ga ik jullie vandaag een verslagje schrijven over mijn dagje in de Ardennen, samen met mijn ouders.Afbeelding(1067)

We zijn vertrokken rond 8.00 uur. Ik had misschien maar 5 uurtjes geslapen, doordat ik tamelijk lang opgebleven ben. Ik had nog zitten praten over van alles en nog wat met mijn vriend. Onze gesprekken lopen meestal uit.

We kwamen toe in de Ardennen rond 11.00 uur. We hadden onderweg niet gestopt. Ik, moe als ik was, heb bijna de hele heenweg geslapen.

We waren in een of andere stad gestopt om even te drinken en wat te wandelen. De hond moest heel dringend, dus konden we hem moeilijk nog een vijftiental kilometer in zijn bakje laten zitten. Achter wat te hebben gedronken en aangevallen te worden door wespen zijn we vertrokken naar Han.

Ja inderdaad, De Han! Waar de grotten en het safaripark zijn. Wij gingen niet gaan kijken naar de grotten, maar we waren wel van plan om de safari te doen.

Eerst hebben we onze boterhammetjes opgegeten, voor we een ticket kochten om op safari te gaan (€8.75). We hebben de hond wel in de auto gelaten, want honden waren niet toegelaten.

Afbeelding(1078)We hebben vanalles gezien: bizons, ezels, lynxen, uilen, paarden, wolven,.... En beren! Ik vond ze wel maar zielig in dat klein stukje terrein dat ze maar hadden. Je merkte aan die ene beer dat hij tamelijk gestresst was. Maar ik denk wel dat ze goed verzorgt zijn. Er stond namelijk op het bord dat ze geboren waren 10 januari 1990 (dus ze zijn 16 jaar oud) in Duitsland.

Na de safari zijn we naar Poupehan getrokken. Daar zit namelijk een tante van mij op een camping. Mijn ouders en mijn tante deden koffieklets, terwijl ik mijn achternichtje macramé leerde. Ik heb ook met haar wat zitten voetballen en we zijn gaan wandelen met onze honden. Eerst de hond van mijn tante en daarna ons mormel. We wilden nu eenmaal niet dat het in een bloedbad zou eindigen.fred 2

Na een tweetal uurtjes, waar we ook pannekoeken gegeten hebben, zijn we terug huiswaarts vertrokken.

Tijdens de terugweg heb ik niet geslapen,... Ik heb zitten lezen. Ik vond wel dat de terugweg langer duurde dan de heenweg. Mijn vader had een andere weg genomen.

Eenmaal thuis, dat was rond 22.45 uur, heb ik weer mijn geliefde computertje aangezet. Ik heb dan nog zitten babbelen met mijn vriend tot in het putje van de nacht.

Het was een fijne dag,...

Nu vrijdag kan het zijn dat ik bij mijn vriend ga. En nu zaterdag ga ik naar een Missverkiezing. Volgende week dinsdag of donderdag ga ik misschien voor de verjaardag van een vriendin naar Walibi. Het word dus nog een drukke tijd.

Ik ga nu vlug op blogronde en daarna ga ik MapleStory spelen.

17:37 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: ardennen, agenda |  Facebook |

29-07-07

Vandaag, morgen,... en verder.

Ik schrijf tegenwoordig weinig blogjes, omdat er namelijk niet veel gebeurt. Ik heb het graag lang, dus wacht ik tot ik veel te vertellen heb. Even een overzicht:

Vandaag ben ik met mijn ouders naar Gent geweest,... Er was geen winkel open. Maar mijn vader wou eens gaan wandelen. We hebben daar iets gedronken en rondgewandeld. Daarna zijn we terug naar huis getrokken.

Morgen gaan we naar de Ardennen. Waarschijnlijk krijgen jullie overmorgen een verslagje. Ik weet niet waar in de Ardennen we naartoe gaan.

Op zaterdag 4 augustus ga ik misschien naar Miss Ath-verkiezing. De zus van een vriendin doet daaraan mee. Een beetje suporteren kan geen kwaad.

In de loop van de week (de dag word nog bepaald) ga ik bij mijn vriend.

Net zoals Joke heb ik niet veel inspiratie vandaag.

Hartelijk dank voor al jullie reactie's.

22:57 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: agenda |  Facebook |

27-07-07

Dagje weg met vriend,...

Eerst even melden aan MS dat mijn reactie onder haar blog niet meer klopt. Ik heb namelijk op het laatste moment nog beslist om een rok aan te doen. Ik wou eens anders doen dan anders. Met een rok zie je me niet vaak. Mijn vriend keek dan ook zijn ogen uit toen ik de trein afstapte. Maar hij zei dat hij mijn hints doorhad, en dat hij wist dat ik een rok ging aandoen.

Het verloop van de dag:

Eerst hebben we wat rondgewandeld in de stad. Ik heb een broodje gekocht in de Panos. Daarna zijn we met de bus naar de Kinepolis getrokken. We zijn dan gaan kijken naar Harry Potter en de orde van de feniks. (Echt een aanrader.)

Achter de film hebben we een tijdje nagepraat op een muurtje. Ik zag dat er in de buurt een poolhal (biljart) was. We zijn dan een potje biljart gaan spelen. Ik ben verschrikkelijk in dat spel. Hij beweerde dat het zijn eerste keer was dat hij dat speelde. Hij had het wel al veel op computer gespeeld. Maar hij heeft wel alle drie de partijtjes gewonnen.

Daarna hebben we wat rondgewandeld in de buurt van de Kinepolis. We mochten niet te ver gaan want om 20.00 uur kwam mijn vader ons halen.

Mijn vader besloot dan nog vlug om iets te drinken en naar de Mc Donalds te gaan.

Achter wat te hebben gegeten, (wat een zin) hebben we mijn vriend afgezet bij hem thuis.

Nu zit ik weer veilig en wel thuis aan mijn pc'tje. Ik weet het is al laat, maar toch kan ik het niet laten, ik ga nadat ik deze blog getypt heb, MapleStory spelen. Ik denk dat ik verslaafd ben. Tot de volgende! Oh en bedankt voor jullie reactie's. Morgen ga ik waarschijnlijk op blogronde.

23:31 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: maplestory, cinema |  Facebook |

26-07-07

Whahaha! Geen pfff,... !

 * Springt een gat in de lucht*

Morgen ga ik dus wel met mijn vriend naar de bioscoop. Het is ook maar voor een namiddag. Ik heb mijn vriend overgehaalt dat het wel degelijk de moeite is. We weten nog niet welke film we gaan kijken. We mogen wel tot 20.00 uur in de stad blijven. Ik ga mijn vriend dus zien!

Sorry voor de korte berichtjes,... maar ik moet nog een en ander uitzoeken voor morgen (mijn trein, uren van de voorstellingen, prijzen van de bioscoop, kleren uitzoeken,...).

Tot morgen. Ik geef jullie morgen waarschijnlijk een verslagje.

decoration

21:27 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: bioscoop |  Facebook |

Pfff,...

[kort bericht]

  • Mijn vriend heeft problemen met zijn computer. Veel problemen.
  • Ik mag morgen niet bij mijn vriend, omdat hij alleen thuis is. Oplossing word gezocht.
  • Vader zegt: 'Morgen bioscoop en ik kom je dan weer halen'
  • Moeder zegt: 'Zaterdag mag hij komen.'
  • Probleem:
    • Bioscoop + trein = duur en mekaar weinig zien
    • Zaterdag = vriend rijles = trein rond 12 = toekomen rond 1.30 = moeite niet.
  • Conclusie: Geen vriend dit weekend.

Misschien met heel veel zagen. (weinig kans dus)

18:37 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: relaties, problemen |  Facebook |

25-07-07

Maplestory + andere dingetjes

Door de nieuwe nieuwsbrief van Gamespot heb ik een 'oud' spel uit de kast gehaald. Nuja,... Niet zo oud. Het is een gratis MMORGP (Massively Multiplayer Online Role Playing Game). Het is in 2D, maar dat heeft ook zijn charmes. Het spel heet MapleStory. Ik heb het leren kennen door mijn vriend. Zijn broer en vader speelden het spel. Ze hadden erover gepraat. Ik ben een nieuwsgierig type dus, door zelf wat opzoekingswerk te verrichten, heb ik de site gevonden (weliswaar in het Engels, wat nu verleden tijd is want het nu is er MapleStory voor Europa)en heb ik de eerste levels gespeeld. Het is een leuk spel. Simpel maar met een goede gameplay. De speelomgevingen zijn mooi en gedetaileerd. Voor de geinteresseerden klik op de foto hieronder en u komt terecht op de site van MapleStory Europe.

Maplestory

 

 

Afbeelding(104)Ohja,... Voor ik het vergeet te vertellen. Diegene van de cd-rom heeft het mij vergeven. Dus ik heb me een beetje opgejaagt voor niets. Hij zei dat hij, toen hij het hoorde, plat lach van het lachen. Hij weet immers hoe mijn hond is. Maar ik blijf erbij, het is en blijft een mormel.


Ook zou ik even mijn mening willen zeggen over stalkers. Ik erger mij daar dus immens aan, dat stalkers het niet inzien dat zij hun 'slachtoffer' en hunzelf heel veel kwaad aandoen. De meeste 'slachtoffers' hebben dan schrik om een relatie aan te gaan met iemand anders. En de stalkers hebben dan meestal te weinig tijd om zelf iemand anders te vinden. Alhoewel ik denk dat ze het niet verdienen om de liefde van iemand anders te krijgen, als het toch maar uitdraaid op zo een verschrikkelijke daad.

Sommige stalkers gaan dan zover dat ze dreigen om de nieuwe vriend(in) van het slachtoffer pijn te doen.

Hoeveel je ook van die persoon houd, hoeveel je ook met hem/haar gedeeld hebt, als het niet meer gaat laat het dan gewoon, ga gewoon verder met je leven. Get a life!

decoration

18:40 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: games, relaties, hond |  Facebook |

24-07-07

Domme hond,...

Ik zei toch al dat ik dat mormel niet moest. Hij heeft de cd-rom doos van C&C: Generals te pakken gekregen. Er staan nu 2 lichtje puntjes in cd 2 door zijn tanden. Ik hoop zo dat de cd-rom nog werkt. De kaft van het spel is lichtjes verscheurd. Er ontbreken Afbeelding(1052)stukken uit het papier. Het plastiek is helemaal naar de vaantjes. Gelukkig zat cd 1 niet in de doos, of heel het spel was naar de zak. En het ergste van allemaal! Het is niet eens mijn cd-rom! Ik heb het overschotje van de kaft in een nieuwe doos gestoken. Ik hoop zo dat de eigenaar niet boos zal zijn. Ik zal het hem vergoeden of zelfs een nieuw spel gaan halen. Ookal is dit spel niet meer zoveel te vinden. Ik heb het hem al gezegd, maar hij heeft nog niet gereageert.

Mijn hond is op de stoel van mijn computerbureau gesprongen, die lichtjes van het bureau verwijderd stond, heeft de doos gepakt en heeft hem stuk gebeten. Daarna gaven mijn ouders dan nog mij de schuld omdat ik zogezegd niet ordelijk genoeg was. Zou de doos daar niet hebben gelegen, zou het mormel het niet te pakken hebben gekregen. Maar dat mormel mag niet op stoelen, dus het is mijn schuld niet dat hij ervandoor is gegaan met die doos.

Ik hoop zo dat hij het mij vergeeft.

En of dat nog niet genoeg is,... Ik heb ook gehoord dat de voeding van mijn computer niet meer in goede staat is. Dus dat wil zeggen dat hij het misschien binnenkort zal begeven en ik een compleet nieuwe computer zal moeten kopen. Mijn computer gaf al enkele jaren elektrische snokjes. Ik weet ook wel dat dat niet normaal was, maar ik ben er verder niet op in gegaan. Maar tot nu toe werkt hij nog. Hopelijk doet hij het nog lang genoeg tot ik geld genoeg heb voor een nieuwe computer. Dat word sparen.

18:28 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: computer, hond |  Facebook |