03-09-07

1ste Schooldag,...

Waarschijnlijk word deze dag immens veel besproken in veel blogjes. Ik ga het dan ook niet anders doen en mijn eerste dag bespreken. Ik zat eigenlijk vol stress gisteren, want mijn beste vriend is blijven zitten en ik heb niet meer zo een goede band met bepaalde vrienden (denk ik). Dus ik ging mijn eerste schooldag een beetje eenzaam tegemoet.

Ik heb me moeten haasten anders miste ik mijn bus,... Ik heb de bus dus niet gemist, wat een geluk is want dat zou een toppunt zijn,... te laat komen op de eerste schooldag.

Eenmaal op school moesten we om 9 uur in rijtjes staan (wat ik grote zever vind, want vroeger mocht de derde graad alleen naar de klas gaan, maar door de nieuwe directeur zijn er een heleboel regels veranderd.)

In de klas hebben we dan de normale eersteschooldag-dingen gedaan, zoals de administratieve dingen en het regelement overlopen (dat heel erg veranderd is). In de namiddag kregen we gewoon les.

We hebben een nieuwe leerling in de klas, een jongen. Ofja ik weet niet juist hoe ik het moet zeggen: hebben of hadden. Want die jongen is namelijk weggevoerd naar het ziekenhuis. Het was vreemd. Hij kon een hele kant van zijn lichaam niet meer bewegen. Totaal verlamd aan die kant. Het was al begonnen van 's morgens, toen draaiden zijn ogen weg en nog zo dingen. Maar in de namiddag kon hij niet meer spreken, schrijven en lopen. Zijn kin was helemaal naar een kant gezakt. Ik hoop zo dat het goed met hem gaat.

Verder is de dag tamelijk normaal verlopen. De normale drukte, leerkrachten, leerlingen,... Alleen de regels zijn veranderd, onder andere dat we nu in rijtjes naar de klas moeten en een vaste plaats krijgen in de refter (zoals in de lagere scholen.). Je mag ook je agenda niet meer verpersoonlijken met foto's, want dan krijg je strafstudie,... Zo van die regeltjes dat er beter niet zijn.

decoration

Ik hoop dat ik het komende jaar zal overleven,... Wish me luck! 

19:48 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: school, regelement |  Facebook |

Commentaren

:-) dat ziet er niet zo goed uit voor die jongen
hopelijk komt het toch in orde !
dat wordt daar streng in school zeg
maar je zal het wel overleven hé
een fijn schooljaar en een fijne avond nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-09-07

Dat is al een ferm begin voor een eerste schooldag.

Dat van aangeduide plaatsen in de refter, die is toch om te lachen ?

Gepost door: ms | 03-09-07

ik was te laat toen ik in het eerste jaar zat, ook op de allereerste schooldag.

Gepost door: Mister Iebeltje | 03-09-07

Goeie Middag :-) Veel succes met het nieuwe schooljaar
Toen ik nog naar school ging was ik zeer dikwils te laat ;o)
Nog een een aangename dag verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 04-09-07

Hopelijk komt het goed met die jongen!
veel succes nog!

Gepost door: Fairytalegirl | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.