16-09-07

Een hele hoop treinen (en bussen)!

Zo,... Hier komt dus een verslagje van mijn weekend. ^^

Vrijdag: 

Vrijdagnamiddag had ik twee uur vroeger gedaan met school. Dus het weekend was voor mij iets langer. Ik had afgesproken met mijn vriend dat ik hem zou komen halen op zijn werk. Ik had gedaan met school rond twintig na een. Daarna nam ik een bus, twee treinen en tot slot ging ik te voet verder naar zijn werk. Ik heb ongeveer 2 en half uur gedaan om van mijn school naar zijn werk te gaan. Rond 16.30 kwam ik toe aan zijn werk. Hij had gedaan met werken om 17 uur. Ik ben dus nog heel even buiten blijven wachten. Toen hij gedaan had met werken, gingen we naar het station om te wachten op de bus (die een uur later kwam) om naar zijn huis te rijden. Ik ben een uurtje bij hem thuis geweest en daarna moest ik een bus terug nemen naar R. om daar een trein te nemen naar huis. Om terug te keren naar huis heb ik dus ook een bus genomen en een tweetal treinen. Mijn vriend vergezelde mij tot R. Daarna ging hij terug naar huis.

Die vrijdagnamiddag heb ik dus heel veel treinen en bussen gezien. En ik ben tot de conclusie gekomen dat ik een hekel heb aan boemeltreintjes! Die zijn zo gammel. Het is net of ze elk moment uit elkaar kunnen vallen of kunnen ontsporen.

decoration

Zaterdag:

Zaterdag heb ik dan wat langer kunnen slapen, maar in de namiddag ben ik weer naar mijn vriend gespoord. Dit keer kwam zijn moeder me niet halen aan het station. Dus ik moest mn eigen boontjes doppen. Ik moest weer naar R. en daar dezelfde bus als vrijdag nemen. Ik heb het dus overleeft. Ik denk wel dat de helft van de mensen op de bus me raar aankeken, want ik had mijn vriend gebeld voor instructies 'waar ik moest bellen'. De chauffeur keek in ieder geval wel raar. Ik denk zelf dat hij me lichtjes aan het uitlachen was toen ik uitstapte.

Ik heb mijn vriend geholpen met de schoonmaak van zijn tuin. Zijn grasmaaier had het begeven. Maar toen we een ander apparaat moesten inpluggen werkte die ook niet, dus we kwammen tot het besluit dat het aan de verlengdraad lag. Nu is zijn tuin netjes. ^^ Ik heb het groen en onkruid van tussen de tegels gehaald. Daarna hebben we gegeten. Tot slot zaten, ofja lagen, we met een grote pot chocomousse in de zetel. Ik vond het een leuke dag. ^^

Besluit: Liefde kent geen grenzen. ^^

decoration

Vandaag:

Vandaag heb ik gereageert op jullie reactie's van mijn vorige blog, waar ik jullie ook heel erg voor bedankt. Anders heb ik niet veel gedaan. Straks nog vlug een beetje spaans leren. Obepaald Dus ga ik jullie nu laten. ^^ Hasta la semana proxima!

Sorry voor de schrijffouten! Ik heb tamelijk snel getypt!

15:24 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: weekend, relaties |  Facebook |

Commentaren

:-) een druk treinweekendje geweest :-)
maar toch ook flink gewerkt in de tuin !
en da's normaal dat je dan daarna even moet ontspannen hé
een fijne avond nog verder en veel studeergenot :-)
en alvast een fijne schoolweek
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-09-07

Hallokes Een druk weekendje geweest denk ik lieve groetjes..

Gepost door: Yolanda | 16-09-07

Wat zou het leven zijn, zonder een schrijffout hier en daar. Na een tof weekend, komthoplijk een nog toffere week

Gepost door: Mister Iebeltje | 16-09-07

Dag Zeroke Als dat geen liefde is, dan weet ik het ook niet meer. Je moet je vriend wel heel graag zien, mooi !!!
Die blogronde mag geen verplichting zijn hé. Als wij je lezen en een reactie geven. Dan is dat omdat we dat graag doen.

Gepost door: Joke | 17-09-07

Dat zijn inderdaad heel wat treinen en bussen....je vriend mag zich gelukkig prijzen met zo'n vriendinnetje!
In de zetel met chocomousse en een vriend....het leven is nog zo slecht niet, hé!
Groetjes

Gepost door: Ilona | 20-09-07

De commentaren zijn gesloten.