21-09-07

Even afreageren,...

HyPErACtIEF

GEStRESsT

TEvEEL AAN EnERgIE

DRuK

AAAAaaa...AAaaaAARRrrrRRRGGGG!

 decoration


Zo,... Dat hebben we dan ook weer gehad. Het was dus een stressige week. Volop toetsen, een toneel over verkeersveiligheid, politie die kwam inlichten over de verkeersveiligheid (leverde ons een gratis fluo-vestje op), huiswerk, GIP, en,...

Vandaag was het schoolfoto. Je zag iedereen mekaar keuren en zichzelf opmaken. Daar heb ik dus een fikse hekel aan, aan schoolfoto's. Ik sta er altijd verschrikkelijk op. Het zijn z gemaakte foto's. Waar ik ook zo een hekel aan heb zijn mensen die achteraf helemaal 'flippen' omdat hun haar niet recht zat, of omdat ze hun oorbellen niet aan hadden. Obepaald Dan waren er zo die hun helemaal op zaten te maken voor de foto. (sorry, moesten er meisjes (of jongens) mijn blog lezen, die zich ook overvloedig opmaken.) Waarvoor is dat allemaal nodig! Wees eens jezelf, zonder een dik laag op je gezicht. Je krijgt er dan nog extra rimpels bij ook, als je je zo overvloedig opmaakt.

Zoals je merkt ben ik dus niet het type meisje die elke morgen een uur of twee in de badkamer staat. Ik zie er graag netjes uit (wat me soms niet echt lukt, maar als ik mijn best doe dan zie ik er behoorlijk uit.) en ik zie er ook graag naturel uit. Ik durf wel eens op speciale dagen een lijntje onder mijn ogen te trekken, maar verder gaat het niet.

Ik ben blij dat het weekend begint. Ik ga eens totaal ontspannen. Ik vind het wel jammer dat ik mijn vriend niet ga zien dit weekend. Misschien ga ik hem maandag een uurtje zien. Hij is van plan om net als ik eens gewoon langs te komen (met als gevolg dat hij ook massa's treinen en bussen zal moeten nemen, voor een uurtje samen te zijn).

Morgen is er een soort eetfestijn, daar gaan mijn ouders en ik ook naartoe. Zondag is er ook iets te doen, maar vraag me niet wat, want ik weet het al niet meer. Misschien hoef ik zelf niet mee.

Oh! Is het normaal dat als je informatie vraagt aan iemand (meer bepaald de gidsenbond van Gent) dat ze u gewoon zeggen waar je informatie kan vinden (alsof ik dat al niet wist) en u zeggen dat je zelf maar informatie moet zoeken, en de anderen u werk niet moet laten doen. Ik vroeg alleen informatie en ik krijg een bot reactie terug. Nuja,... Ik vind wel informatie. ^^

Maar nu ga ik er weer eens vandoor. Ik heb met veel plezier jullie reactie's gelezen. ^^

Sorry voor de onsamenhangendheid van mijn blog, maar ik heb dit in een rush geschreven, zonder echt te denken aan wat ik zou typen. Ik typte wat er in mijn hoofd schoot. Mijn zinsbouwen kloppen ook niet echt. Tong uitstekend En,... Even melden dat ik nu niet meer in de week ga bloggen. Je kan steeds een nieuw berichtje verwachten op vrijdag, zaterdag of zondag! ^^ Dan heb ik meer om te schrijven. ^^ Oh, maar als er echt iets heel belangrijks gebeurt dan ga ik wel een blogje schrijven.

Maar,... Ik ging er eigenlijk vandoor. ^^ Nog eens heel erg bedankt voor jullie reactie's!

decoration

18:15 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: school, stress |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk is al de stress nu allemaal weg. Het is weekend, kruip vroeg in je bed, maak jezelf een lekkere kop warme chocomelk....

Gepost door: Mister Iebeltje | 21-09-07

blij dat de tips werken

Gepost door: Mister Iebeltje | 22-09-07

Niet te veel stressen he meid! ;-)

Gepost door: Fairytalegirl | 22-09-07

:o) Kom nog eens even bijlezen
Geniet nog van deze zonnige dag
Groetjes

Gepost door: Perzik | 23-09-07

Dag Zeroke Tof meisje ben jij !!! Je bent zoals je bent, mooi. De klasfoto is wel leuk. Als je er binnen enkele jaren nog eens naar terugkijkt.
Verder schrijf je vlot en aangenaam. Hopelijk zie jij je vriend vandaag. Ik duim voor jou.

Gepost door: Joke | 24-09-07

:-) kan bevrijdend zijn, al die stress zo eens afschreeuwen :-)
moet ook niet zo hebben van al die opgemaakte madammen, puur is altijd het beste vind ik
het was toch redelijk druk dit weekend lees ik
een fijne schoolweek Zeroke
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-09-07

Dat kan opluchten eens hard schreeuwen of wat kapot smijten!!!
Hopelijk gaat je week vlotjes. Naturel meisje ben jij, dat is slim; van al die schoonheidsproducten word je niet mooier.
Lieve groetjes,

Gepost door: Ilona | 26-09-07

Bedankt voor de felicitaties!
Nog een heeeel fijne dag!
Grtjs x

Gepost door: Fairytalegirl | 28-09-07

De commentaren zijn gesloten.