29-09-07

FEEESTJJJJEEE! ^^

Gisteren avond en nacht ben ik wezen feesten! FairytaleGirl werd 17, en dat moest gevierd worden. Ze had haar vrienden uitgenodigt om naar een discotheek te gaan. Er hebben er veel afgebelt, wat ik heel jammer vond voor haar. Maar ze hebben iets gemist, hoor.

Het verloop:

Toen ik thuiskwam, heb ik me opgefrist en al wat klaargemaakt om naar het feest te gaan. Daarna, zoals gewoonlijk, heb ik me achter mijn pc geplaatst. Ik heb een blogje geschreven en een game gespeeld, ook mijn sociale contacten heb ik onderhouden .

Toen het 22 uur werd, zijn we vertrokken naar die discotheek. Het was een heel eindje rijden. Rond 22.45 kwam ik daar toe. Ik heb vlug nog een smsje gestuurd naar FairytaleGirl met de vraag of ze er al waren. Ze waren er dus al.

Ik ging naar binnen, de muziek stroomde mijn oren binnen. De beat liet mn hart ietsje sneller slaan, en ik kreeg in een mum van tijd weer een soort van energie, die niet te beschrijven valt. De drang naar de dansvloer was groot (ook al kan ik niet dansen). Het heeft een eindje geduurd voor we eenmaal op de dansvloer stonden. FairytaleGirl en twee andere meisjes hebben de spits afgebeten. Ze zijn als eerste op de lege dansvloer gaan dansen. Veel volk kwam er niet bij. Toen besloot iemand om ergens anders naartoe te gaan. We kregen allen een stempeltje van de portier en zijn tevoet vertrokken. Maar,...Het was gesloten. We zijn dan maar teruggekeerd. Op de dansvloer stond nog steeds geen volk. Wat later stond deze dan toch uiteindelijk vol.

Ik ben eerder techno, trance en 'jump' aangelegd. De anderen hadden liever andere muziek, zoals die van Beyonce, Rihanna, enzo,... Maar toch heb ik me te pletter geamuseert!

Rond 2.50 uur kreeg ik een sms'je van mijn ouders dat ze voor de deur stonden.  Vlug heb ik afscheid genomen en terug naar huis vertrokken.

Rond 4 uur lag ik in mijn bed,... Ik soezde weg naar dromeland,...

Een fijne avond en nacht, met leuke mensen.

Maar ik ga er nu vandoor,... Ik moet nog wat huiswerk maken en aan mijn GIP werken.

Nog een prettig weekend aan iedereen gewenst!

16:20 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: feest |  Facebook |

Commentaren

:-) zo werd het toch nog een leuk feestje ondanks de vele afzeggingen
veel plezier met je huiswerk :-)
geniet nog van het weekend verder Zeroke

Gepost door: Borriquito | 29-09-07

leuk feestje. jump en dergelijke meer kunnen mijn oren eerlijkgezegd niet bekoren.

Gepost door: Mister Iebeltje | 30-09-07

twas precies dikke fun, maja, zo hoort het ook, hé,
das goe om u zo es af en toe te late gaan, vin ik ,
nog veel succes met je GIP,
geniet nog van deze zondag want morge is het weekend al terug voorbij,, spijtig genoeg,,,
groetjes, ;)

Gepost door: elien'tje° | 30-09-07

Hey Zeroke, Dat was dus een leuk feestje!
Lieve groetjes

Gepost door: Ilona | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.