29-09-07

FEEESTJJJJEEE! ^^

Gisteren avond en nacht ben ik wezen feesten! FairytaleGirl werd 17, en dat moest gevierd worden. Ze had haar vrienden uitgenodigt om naar een discotheek te gaan. Er hebben er veel afgebelt, wat ik heel jammer vond voor haar. Maar ze hebben iets gemist, hoor.

Het verloop:

Toen ik thuiskwam, heb ik me opgefrist en al wat klaargemaakt om naar het feest te gaan. Daarna, zoals gewoonlijk, heb ik me achter mijn pc geplaatst. Ik heb een blogje geschreven en een game gespeeld, ook mijn sociale contacten heb ik onderhouden .

Toen het 22 uur werd, zijn we vertrokken naar die discotheek. Het was een heel eindje rijden. Rond 22.45 kwam ik daar toe. Ik heb vlug nog een smsje gestuurd naar FairytaleGirl met de vraag of ze er al waren. Ze waren er dus al.

Ik ging naar binnen, de muziek stroomde mijn oren binnen. De beat liet mn hart ietsje sneller slaan, en ik kreeg in een mum van tijd weer een soort van energie, die niet te beschrijven valt. De drang naar de dansvloer was groot (ook al kan ik niet dansen). Het heeft een eindje geduurd voor we eenmaal op de dansvloer stonden. FairytaleGirl en twee andere meisjes hebben de spits afgebeten. Ze zijn als eerste op de lege dansvloer gaan dansen. Veel volk kwam er niet bij. Toen besloot iemand om ergens anders naartoe te gaan. We kregen allen een stempeltje van de portier en zijn tevoet vertrokken. Maar,...Het was gesloten. We zijn dan maar teruggekeerd. Op de dansvloer stond nog steeds geen volk. Wat later stond deze dan toch uiteindelijk vol.

Ik ben eerder techno, trance en 'jump' aangelegd. De anderen hadden liever andere muziek, zoals die van Beyonce, Rihanna, enzo,... Maar toch heb ik me te pletter geamuseert!

Rond 2.50 uur kreeg ik een sms'je van mijn ouders dat ze voor de deur stonden.  Vlug heb ik afscheid genomen en terug naar huis vertrokken.

Rond 4 uur lag ik in mijn bed,... Ik soezde weg naar dromeland,...

Een fijne avond en nacht, met leuke mensen.

Maar ik ga er nu vandoor,... Ik moet nog wat huiswerk maken en aan mijn GIP werken.

Nog een prettig weekend aan iedereen gewenst!

16:20 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: feest |  Facebook |

28-09-07

Maandag! & Feestje!

Maandag is mijn vriend geweest! Hij heeft dus een heleboel treinen en bussen moeten nemen, om aan mijn school te raken.

Eenmaal dat hij aan de schoolpoort stond, een lesuur te vroeg,( Ik had L.O.) kwam ik ook aan de schoolpoort. Ik zag hem niet staan, en ik heb voor het eerst in mijn hele schoolleven getelefoneert met mijn GSM op het schoolterrein! Liefde verlegt grenzen, niet? Tong uitstekend Er was veel bekijks door de andere leerlingen, en mijn klasgenoten. Mijn vriend is namelijk 'mysterieus' voor hen. Ik vertel er misschien veel over, maar toch blijven ze nieuwsgierig. De avond was leuk,... Hij mag dat wel vaker doen. Tong uitstekend

De rest van de schoolweek verliep vlotjes. De ene dag wat saaier dan de andere, maar ik heb het overleeft.

Vanavond ga ik naar een feestje! Een verjaardagsfeestje,... FairytaleGirl word 17 vandaag. Voor de mensen die het nog niet hadden ondervonden, zitten FairytaleGirl en ik op dezelfde school. Ze is ook een goede vriendin van me. Hopelijk heeft ze er geen bezwaar tegen dat ik dit nu allemaal vertel. Tong uitstekend

Maar ik ga er nu vandoor,... Een beetje klaarmaken voor het feestje van vanavond (en vannacht).

Ps: U krijgt nog een verslagje van de avond. Als ik geen verslagje schrijf, kunt u gerust het verslagje lezen op de blog van FairytaleGirl Tong uitstekend

 

18:17 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: feest, school, relaties |  Facebook |

21-09-07

Even afreageren,...

HyPErACtIEF

GEStRESsT

TEvEEL AAN EnERgIE

DRuK

AAAAaaa...AAaaaAARRrrrRRRGGGG!

 decoration


Zo,... Dat hebben we dan ook weer gehad. Het was dus een stressige week. Volop toetsen, een toneel over verkeersveiligheid, politie die kwam inlichten over de verkeersveiligheid (leverde ons een gratis fluo-vestje op), huiswerk, GIP, en,...

Vandaag was het schoolfoto. Je zag iedereen mekaar keuren en zichzelf opmaken. Daar heb ik dus een fikse hekel aan, aan schoolfoto's. Ik sta er altijd verschrikkelijk op. Het zijn z gemaakte foto's. Waar ik ook zo een hekel aan heb zijn mensen die achteraf helemaal 'flippen' omdat hun haar niet recht zat, of omdat ze hun oorbellen niet aan hadden. Obepaald Dan waren er zo die hun helemaal op zaten te maken voor de foto. (sorry, moesten er meisjes (of jongens) mijn blog lezen, die zich ook overvloedig opmaken.) Waarvoor is dat allemaal nodig! Wees eens jezelf, zonder een dik laag op je gezicht. Je krijgt er dan nog extra rimpels bij ook, als je je zo overvloedig opmaakt.

Zoals je merkt ben ik dus niet het type meisje die elke morgen een uur of twee in de badkamer staat. Ik zie er graag netjes uit (wat me soms niet echt lukt, maar als ik mijn best doe dan zie ik er behoorlijk uit.) en ik zie er ook graag naturel uit. Ik durf wel eens op speciale dagen een lijntje onder mijn ogen te trekken, maar verder gaat het niet.

Ik ben blij dat het weekend begint. Ik ga eens totaal ontspannen. Ik vind het wel jammer dat ik mijn vriend niet ga zien dit weekend. Misschien ga ik hem maandag een uurtje zien. Hij is van plan om net als ik eens gewoon langs te komen (met als gevolg dat hij ook massa's treinen en bussen zal moeten nemen, voor een uurtje samen te zijn).

Morgen is er een soort eetfestijn, daar gaan mijn ouders en ik ook naartoe. Zondag is er ook iets te doen, maar vraag me niet wat, want ik weet het al niet meer. Misschien hoef ik zelf niet mee.

Oh! Is het normaal dat als je informatie vraagt aan iemand (meer bepaald de gidsenbond van Gent) dat ze u gewoon zeggen waar je informatie kan vinden (alsof ik dat al niet wist) en u zeggen dat je zelf maar informatie moet zoeken, en de anderen u werk niet moet laten doen. Ik vroeg alleen informatie en ik krijg een bot reactie terug. Nuja,... Ik vind wel informatie. ^^

Maar nu ga ik er weer eens vandoor. Ik heb met veel plezier jullie reactie's gelezen. ^^

Sorry voor de onsamenhangendheid van mijn blog, maar ik heb dit in een rush geschreven, zonder echt te denken aan wat ik zou typen. Ik typte wat er in mijn hoofd schoot. Mijn zinsbouwen kloppen ook niet echt. Tong uitstekend En,... Even melden dat ik nu niet meer in de week ga bloggen. Je kan steeds een nieuw berichtje verwachten op vrijdag, zaterdag of zondag! ^^ Dan heb ik meer om te schrijven. ^^ Oh, maar als er echt iets heel belangrijks gebeurt dan ga ik wel een blogje schrijven.

Maar,... Ik ging er eigenlijk vandoor. ^^ Nog eens heel erg bedankt voor jullie reactie's!

decoration

18:15 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: school, stress |  Facebook |

16-09-07

Een hele hoop treinen (en bussen)!

Zo,... Hier komt dus een verslagje van mijn weekend. ^^

Vrijdag: 

Vrijdagnamiddag had ik twee uur vroeger gedaan met school. Dus het weekend was voor mij iets langer. Ik had afgesproken met mijn vriend dat ik hem zou komen halen op zijn werk. Ik had gedaan met school rond twintig na een. Daarna nam ik een bus, twee treinen en tot slot ging ik te voet verder naar zijn werk. Ik heb ongeveer 2 en half uur gedaan om van mijn school naar zijn werk te gaan. Rond 16.30 kwam ik toe aan zijn werk. Hij had gedaan met werken om 17 uur. Ik ben dus nog heel even buiten blijven wachten. Toen hij gedaan had met werken, gingen we naar het station om te wachten op de bus (die een uur later kwam) om naar zijn huis te rijden. Ik ben een uurtje bij hem thuis geweest en daarna moest ik een bus terug nemen naar R. om daar een trein te nemen naar huis. Om terug te keren naar huis heb ik dus ook een bus genomen en een tweetal treinen. Mijn vriend vergezelde mij tot R. Daarna ging hij terug naar huis.

Die vrijdagnamiddag heb ik dus heel veel treinen en bussen gezien. En ik ben tot de conclusie gekomen dat ik een hekel heb aan boemeltreintjes! Die zijn zo gammel. Het is net of ze elk moment uit elkaar kunnen vallen of kunnen ontsporen.

decoration

Zaterdag:

Zaterdag heb ik dan wat langer kunnen slapen, maar in de namiddag ben ik weer naar mijn vriend gespoord. Dit keer kwam zijn moeder me niet halen aan het station. Dus ik moest mn eigen boontjes doppen. Ik moest weer naar R. en daar dezelfde bus als vrijdag nemen. Ik heb het dus overleeft. Ik denk wel dat de helft van de mensen op de bus me raar aankeken, want ik had mijn vriend gebeld voor instructies 'waar ik moest bellen'. De chauffeur keek in ieder geval wel raar. Ik denk zelf dat hij me lichtjes aan het uitlachen was toen ik uitstapte.

Ik heb mijn vriend geholpen met de schoonmaak van zijn tuin. Zijn grasmaaier had het begeven. Maar toen we een ander apparaat moesten inpluggen werkte die ook niet, dus we kwammen tot het besluit dat het aan de verlengdraad lag. Nu is zijn tuin netjes. ^^ Ik heb het groen en onkruid van tussen de tegels gehaald. Daarna hebben we gegeten. Tot slot zaten, ofja lagen, we met een grote pot chocomousse in de zetel. Ik vond het een leuke dag. ^^

Besluit: Liefde kent geen grenzen. ^^

decoration

Vandaag:

Vandaag heb ik gereageert op jullie reactie's van mijn vorige blog, waar ik jullie ook heel erg voor bedankt. Anders heb ik niet veel gedaan. Straks nog vlug een beetje spaans leren. Obepaald Dus ga ik jullie nu laten. ^^ Hasta la semana proxima!

Sorry voor de schrijffouten! Ik heb tamelijk snel getypt!

15:24 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: weekend, relaties |  Facebook |

13-09-07

Druk, Druk, Druk!

Vlug even een berichtje posten, want ik heb gemerkt dat ik weer wat inactief word. Maar ik heb het heel druk met school en de weekends zijn ook tamelijk gevult.

Wat heb ik zoal meegemaakt vorige week,... Nou, het was een normale schoolweek. Het vloog voorbij net zoals de eerste week. Nu hebben we het definitief lessenrooster gekregen. Het begint al goed, het eerste lesuur van de maandag is afgeschaft. Voor de rest is alles gelijk gebleven.

Ik heb het druk, omdat ik me voorgenomen heb om, telkens als ik thuiskom, iets te doen voor school (een stukje GIP, een huiswerk voor de volgende week, een les leren,...). Als ik dan gedaan heb met mijn schoolwerk, heb ik dan meestal nog maar een uurtje meer om te babbelen met mijn vriend. Daarom heb ik niet echt gedacht om een blogje te schrijven. Sorry daarvoor.

Morgen heb ik de twee laatste lesuren vrij (omdat de leerkracht afwezig is), dat wil dus zeggen dat rond 2 uur gedaan ga hebben. Ik mag dan zogezien naar huis. Maar ik heb besloten een bezoekje te brengen aan mijn vriend. Ookal is het maar voor heel even.

Zaterdag ga ik waarschijnlijk ook bij mijn vriend en de zondag ga ik weiden aan schoolwerk. Tong uitstekend Ik ga proberen (ik beloof niets) om een verslagje te schrijven van die dagen zondagavond. Ik moet nu door, want ik moet nog iets afmaken. Daarna moet ik nog zoeken welke treinen enzo ik ga nemen morgen!

Heel erg bedankt voor jullie reactie's op mijn vorige blog. Het spijt me echt dat ik niet meer zoveel schrijf. Tot zondag misschien,...

18:09 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: school, druk, relaties |  Facebook |

07-09-07

Het verloop,...

De eerste schoolweek is nog goed verlopen. Ik had erger verwacht.

Dinsdag:

De dag verliep vlotjes, en ging snel voorbij. Alleen de laatste drie uren waren tamelijk saai. Ik had dan drie lesuren toerisme, na elkaar. Ik denk dat dat in de loop van het jaar wel zal vervelen.

Woensdag:

Jeej! Een halve dag,... Vloog evenals voorbij. De laatste twee uren waren het zwaarst. Twee uur Spaans na elkaar, brrr.

Zoals in veel lessen was er veel kennismaking- en afsprakenlessen. We hebben nieuw leerkrachten voor Kunstgeschiedenis, Nederlands en Godsdienst.

Donderdag:

Het eerste lesuur hebben we besproken wie welk gebouw zal gidsen in Gent. Ik heb het Gravensteen. Het is ook het enigste gebouw die ik 'goed' ken in Gent.

De volgende drie lesuren mochten we werken aan onze G.I.P. (Geintegreeerde Proef). Mijn GIP gaat over Berlijn. Alle informatie is welkom! ^^

In de namiddag hadden we dan Duits, twee uren Aardijkskunde en een uurtje economie.

Deze dag ging ook heel vlug voorbij.

Vandaag (vrijdag):

De eerste les is lichamelijke opvoeding. Dat wil dus zeggen dat de meeste nog slaperig zijn en direct in actie moeten schieten. Tot de middag verliep alles goed. Maar,... Omdat toerisme een uur meer les heeft dan alle andere richtingen en omdat de school vroeger eindigt (de vrijdag) hadden we maar een halfuurtje om te eten. Alles opschrokken is dus de boodschap. Het deed raar om de uren van normale dagen niet te volgen en om vroeger thuis te zijn. 

Hopelijk vliegt volgende week en de andere weken ook zo snel voorbij. Ik ben doodop. Ik heb niet bepaald goed geslapen deze week. Ook zit ik opgescheept met hoofdpijn en buikpijn. Maar we kunnen er mee leven,... Komt wel goed!

Dank jullie voor al jullie reactie's!

Ps: Informatie over het Gravensteen en Berlijn is altijd welkom! Reiservaringen enzo! Je mag gerust mailen. ^^

decoration

17:46 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: school, gip, agenda |  Facebook |

03-09-07

1ste Schooldag,...

Waarschijnlijk word deze dag immens veel besproken in veel blogjes. Ik ga het dan ook niet anders doen en mijn eerste dag bespreken. Ik zat eigenlijk vol stress gisteren, want mijn beste vriend is blijven zitten en ik heb niet meer zo een goede band met bepaalde vrienden (denk ik). Dus ik ging mijn eerste schooldag een beetje eenzaam tegemoet.

Ik heb me moeten haasten anders miste ik mijn bus,... Ik heb de bus dus niet gemist, wat een geluk is want dat zou een toppunt zijn,... te laat komen op de eerste schooldag.

Eenmaal op school moesten we om 9 uur in rijtjes staan (wat ik grote zever vind, want vroeger mocht de derde graad alleen naar de klas gaan, maar door de nieuwe directeur zijn er een heleboel regels veranderd.)

In de klas hebben we dan de normale eersteschooldag-dingen gedaan, zoals de administratieve dingen en het regelement overlopen (dat heel erg veranderd is). In de namiddag kregen we gewoon les.

We hebben een nieuwe leerling in de klas, een jongen. Ofja ik weet niet juist hoe ik het moet zeggen: hebben of hadden. Want die jongen is namelijk weggevoerd naar het ziekenhuis. Het was vreemd. Hij kon een hele kant van zijn lichaam niet meer bewegen. Totaal verlamd aan die kant. Het was al begonnen van 's morgens, toen draaiden zijn ogen weg en nog zo dingen. Maar in de namiddag kon hij niet meer spreken, schrijven en lopen. Zijn kin was helemaal naar een kant gezakt. Ik hoop zo dat het goed met hem gaat.

Verder is de dag tamelijk normaal verlopen. De normale drukte, leerkrachten, leerlingen,... Alleen de regels zijn veranderd, onder andere dat we nu in rijtjes naar de klas moeten en een vaste plaats krijgen in de refter (zoals in de lagere scholen.). Je mag ook je agenda niet meer verpersoonlijken met foto's, want dan krijg je strafstudie,... Zo van die regeltjes dat er beter niet zijn.

decoration

Ik hoop dat ik het komende jaar zal overleven,... Wish me luck! 

19:48 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: school, regelement |  Facebook |