13-10-07

GamePowerExpo + het verloop van vorige week,...

Hah! Een blogberichtje met een beetje retard. Ik had jullie gezegd dat ik meer ging vertellen over GamePowerExpo. Dus ga ik even voor jullie het 'voorwoord' van de site: www.gamepowerexpo.be copypasten.

GAMEPOWEREXPO!

Op 3 november opent Flanders Expo z’n deuren opnieuw voor gamend België. Vorig jaar bezochten 10.000 gamers de beurs, wat van Gamepower Expo “The Biggest Game Experience in Belgium” maakte.

Alles wat te maken heeft met gaming vind je terug op Gamepower Expo: Console Gaming, PC gaming Card- & Board Games, LAN, de jaarlijkse Gamepower Awards en nog veel meer. Maar natuurlijk ook tientallen booth babes en talloze goodies.

Gamepower Expo toont je alle nieuwe topgames. Sommige vers in de winkelrekken, andere nog unreleased. FPS, MMORPG, RTS, Fantasy, Racing, Arcade,…: check regelmatig onze Line-Up om te zien wat de pot schaft op 3 november!

Al deze games kan je uiteraard spelen op je favoriete platform. Zij het PS2, PS3, Wii, Nintendo DS, PSP, PC of Xbox 360: ze zijn allen van de partij.

En wil je gamen op groot scherm? Zittend gamen, liggend gamen, lannen, multiplayen, real life gamen? Het kan allemaal, check regelmatig onze Special Attractions!

Gamepower Expo is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor gamers. Of je nu hardcore of casual gamet, of als je gewoon een passie hebt voor nieuwe technologie: 3 november, Flanders Expo.

decoration

Ik ga er waarschijnlijk, als alles goed gaat, naartoe met mijn vriend (ook een gamer). Ik kijk er echt naar uit. Vorig jaar kon ik niet gaan, wegens omstandigheden. Maar dit jaar ga ik zeker! (Mischien zelfs als 'early birds', als we ticketten in voorverkoop kunnen krijgen.)

En dan nu het verloop van mijn week:

Een saaie week, zoals gewoonlijk. Ze is wel snel voorbij gegaan.

Vrijdag wasdecoration er Engels toneel op onze school. Een Engelsman kwam de verhaaltjes van Grimm vertellen. Hij bracht het met zoveel humor en enthousiasme. De verhaaltjes van roodkapje, belle en het beest, sneeuwwitje kwammen allemaal aan bod. Hij vertelde de verhalen hoe ze echt waren, met alle gore stukjes erin, en niet de kinderverhalen. Het was leuk om te zien. Vorig jaar had hij hetzelfde gedaan met het verhaal van 'Dracula'.

 

Vandaag ben ik met een vriendin naar de voetbal gegaan. Haar vriend speelde. Ze had me gevraagd of ik ook ging komen. Ze hebben gewonnen met 1-2. Haar vriend zei dat ze meer mocht komen, dat ze een goede invloed had. Achter de wedstrijd ben ik terug naar huis gegaan.

Vandaag is ook de verjaardag van mijn moeder. Dit gaan we morgen uitgebreid 'vieren', met haar vrienden. We gaan normaalgezien op restaurant.

Ik ga jullie hierbij laten. Ik wens jullie allemaal een prettig weekend. En Tot volgende week!

Groetjes!

19:18 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: gamepowerexpo, relaties, agenda |  Facebook |

Commentaren

Hallokes Ik heb nog nooit naar zo'n game bijeenkomst geweest maar ik zou het wel eens graag een keertje doen...lieve groetjes...

Gepost door: Yolanda | 13-10-07

ik ben ook nog nooit naar zo'n bjieenkomst geweest. (Ik heb wel een wii) wens haar een gelukkige verjaardag.

Gepost door: Mister Iebeltje | 14-10-07

Hopelijk amuseer je u daar (persoonlijk niks voor mij ben niet zo een gamer:o) )
Nog een hele mooie zondag verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 14-10-07

nog veel plezier met je bijeenkomsten en wens je moeder een gelukkige verjaardag,
grtjzz

Gepost door: elien'tje° | 15-10-07

:-) ben van plan om er dit jaar ook eens naartoe te gaan
iets te laat, maar toch nog een dikke proficiat aan je mama met haar verjaardag !
een fijne week je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-10-07

Dan kom ik het alvast lezen
En nog een hele mooie dag verder
Groetjes

Gepost door: Perzik | 16-10-07

ja. soms doet ie natuurlijk niet wat je wil dat ie doet, maar dat is bij zo'n beetje alles zo denk ik.

Gepost door: Mister Iebeltje | 16-10-07

Je gaat je daar amuseren, dat staat vast! :D

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 17-10-07

Proficiat voor je moeders verjaardag!
Prettig verslagje, vlot geschreven.
Nog veel plezier, pc-girly!

Gepost door: Ilona | 18-10-07

De commentaren zijn gesloten.