28-10-07

Chaotische week,...

Het word waarschijnlijk weer een lange blog. Ik zou maar eens terug komen wanneer je veel tijd hebt. ^^

Vorige week was immens chaotisch voor mij. Zoals sommigen wel weten, heb ik het op stiptheid en alles volgens een zeker tijdschema en planning te doen. Zo sta ik altijd op hetzelfde uur op, alle lessen beginnenen eindigen op hetzelfde uur. Ik heb zo mijn levensritme.

De maandag verliep alles oké. Zoals gewoonlijk. Op tijd opstaan, de bus nemen, lessen volgen, de bus nemen, aan mijn computer gaan zitten.

De dinsdag was er weer een excursie naar Gent. Het was wel leuk of zo oor. Maar de planning (van de klas) werd niet gevolgd! Er was gepland dat iedereen om 9.00 uur aan het station van Gent klaar ging staan. Wie komt er dan wel neit te laat?! De vervangster van de leerkracht. Het leek alsof ze het niet leuk vond om met ons mee te gaan. We zijn langer dan normaal in Gent gebleven, omdat niet iedereen zijn gidsbeurt had gedaan. Rond 18 uur kwam ik thuis. Ik was doodop. Gelukkig had ik mijn huiswerk al gemaakt.

Woensdag was er een jogging voor welzijnszorg georganiseert! Waarschijnlijk heeft u al een verslagje gelezen op fairytaleGirl haar blog. ^^ Ik heb het hele eind gewandeld. 5 kilometer, snelwandelen. Een hele prestatie na een dag Gent.

Donderdag kreeg ik mijn rapport. Ik heb 77.4 %. Ik ben 1 % gezakt. Ook ben ik de eerste van de klas. Die dag verliep ook normaal.

Maar dan de vrijdag,... Die was het chaotiste (of hoe je het schrijft) van allemaal! Ik had me overslapen! Dat is altijd een grote ramp voor mij. Ik ben dan altijd in de war. Ik had mijn bus gemist, evenals mijn 2de bus. Ik stond daar een uur aan het station. Daarna heb ik zitten lopen van het bushok naar school. Want de bus stopt niet in de buurt van school, als je hem mist. De eerste lesuren heb ik me koest gehouden. Want i kweet dat ik nogal agressief uit de hoek kan komen, als niet alles volgens planning gebeurt. De namiddag verliep weer vlotjes. Ik zat weer op 'schema'.

Ik ben blij dat het vakantie is. Een beetje uitblazen van die enkele maanden school. Mijn vriend ga ik niet zien in de vakantie. Alleen op Gamepowerexpo ga ik hem zien. Hij werkt.

Het is toch niet zolang geworden, dan als ik dacht. Ik ben er dan weer eens vandoor! Ik wens jullie allemaal een prettige vakantie!

GP07bis_728x90

18:29 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: agenda, school, gamepowerexpo |  Facebook |

Commentaren

Hallo Zeroke! ja, amai, als ge u verslaapt, dan ben ik zelf ook altij in de war, en zeker met die busse, enzo, geniet nog maar es goe van de vakantie, want das af en toe es nodig, hé, groetjes, xxx

Gepost door: elien'tje° | 29-10-07

Ja, ik heb het gemerkt dat je in de war was! :p

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.