28-10-07

Chaotische week,...

Het word waarschijnlijk weer een lange blog. Ik zou maar eens terug komen wanneer je veel tijd hebt. ^^

Vorige week was immens chaotisch voor mij. Zoals sommigen wel weten, heb ik het op stiptheid en alles volgens een zeker tijdschema en planning te doen. Zo sta ik altijd op hetzelfde uur op, alle lessen beginnenen eindigen op hetzelfde uur. Ik heb zo mijn levensritme.

De maandag verliep alles oké. Zoals gewoonlijk. Op tijd opstaan, de bus nemen, lessen volgen, de bus nemen, aan mijn computer gaan zitten.

De dinsdag was er weer een excursie naar Gent. Het was wel leuk of zo oor. Maar de planning (van de klas) werd niet gevolgd! Er was gepland dat iedereen om 9.00 uur aan het station van Gent klaar ging staan. Wie komt er dan wel neit te laat?! De vervangster van de leerkracht. Het leek alsof ze het niet leuk vond om met ons mee te gaan. We zijn langer dan normaal in Gent gebleven, omdat niet iedereen zijn gidsbeurt had gedaan. Rond 18 uur kwam ik thuis. Ik was doodop. Gelukkig had ik mijn huiswerk al gemaakt.

Woensdag was er een jogging voor welzijnszorg georganiseert! Waarschijnlijk heeft u al een verslagje gelezen op fairytaleGirl haar blog. ^^ Ik heb het hele eind gewandeld. 5 kilometer, snelwandelen. Een hele prestatie na een dag Gent.

Donderdag kreeg ik mijn rapport. Ik heb 77.4 %. Ik ben 1 % gezakt. Ook ben ik de eerste van de klas. Die dag verliep ook normaal.

Maar dan de vrijdag,... Die was het chaotiste (of hoe je het schrijft) van allemaal! Ik had me overslapen! Dat is altijd een grote ramp voor mij. Ik ben dan altijd in de war. Ik had mijn bus gemist, evenals mijn 2de bus. Ik stond daar een uur aan het station. Daarna heb ik zitten lopen van het bushok naar school. Want de bus stopt niet in de buurt van school, als je hem mist. De eerste lesuren heb ik me koest gehouden. Want i kweet dat ik nogal agressief uit de hoek kan komen, als niet alles volgens planning gebeurt. De namiddag verliep weer vlotjes. Ik zat weer op 'schema'.

Ik ben blij dat het vakantie is. Een beetje uitblazen van die enkele maanden school. Mijn vriend ga ik niet zien in de vakantie. Alleen op Gamepowerexpo ga ik hem zien. Hij werkt.

Het is toch niet zolang geworden, dan als ik dacht. Ik ben er dan weer eens vandoor! Ik wens jullie allemaal een prettige vakantie!

GP07bis_728x90

18:29 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: agenda, school, gamepowerexpo |  Facebook |

21-10-07

Kilometer Lange blog :p

Veel gebeurt  vorige week! :P

Even denken,... Maandag verliep normaal saai, zoals altijd. De dinsdag idem. Behalve dat we eerder naar huis mochten omdat er een leerkracht afwezig is. Ze gaat, volgens medeleerlingen, zes weken afwezig zijn. Ze heeft iets aan haar voet. Deze week hebben we wel een vervangster. Ik vind het jammer dat ze afwezig is. Het is zo een goede leerkracht.

Nuja,... Daardoor mochten we vroeger naar huis. We wisten het een dag op voorhand en hadden een brief meegekregen. Ik had dan gepland dat ik eventueel bij mijn vriend zou gaan. Dat is dus niet gebeurt. Ik mocht niet van zijn mama. Omdat het 'de moeite' niet was. Ik begrijp ze wel.

De woensdag was weer een normale schooldag. Maar donderdag zijn we met de klas naar Gent geweest. Eerst was er het probleem dat het eventueel niet door zou kunnen gaan, omdat die leerkracht afwezig was. Maar normaal gingen we met twee leerkrachten gaan, daardoor is het toch gewoon doorgegaan.

De dag begon al goed (sarcastisch). De trein had vertraging. Ik moest een andere trein nemen, een vervangtrein. Ik moest overstappen, wat ik normaal niet moest doen, zou die trein geen vertraging hebben gehad. Maar ik was toch nog op tijd. De gidsbeurten in Gent konden beginnen. Ik moest als 2de gidsen. Het gravensteen (zie vorige bloggen),... Een ramp volgens mij. Ik had die burcht nog nooit bezocht, evenals Gent kende ik niet goed. Ik heb zitten spieken op de informatie borden in de kamers. En ik denk dat ik soms een paar kamers verwisseld heb. Hopelijk heeft de leerkracht het niet gemerkt. Volgens haar was het goed.

Afbeelding(1196)Beeld van Gent: de 3 torens

Tijdens de middagpauze is heel de klas gaan eten in de Mc Donalds. Daarna hadden we vrij. Ik ging samen met een bende naar de FNAC. Je vind daar heel veel multimedia en computerstuff. Toen ik klaar was met kijken, heb ik heel de FNAC op en afgelopen voor de rest van mijn klas te vinden. Bleek, dat ze me laten zitten hebben in de FNAC,... Omdat ze mij niet vonden. Ik heb ze niet gezien. Op mijn eentje ben ik dan naar de plaats van afspraak gegaan.

Daarna zijn we naar een administratief bureau voor toeristische dienst geweest (of zo iets). We kregen daar uitleg hoe het de administratie en zo in zijn werk ging van de toeristische dienst in Gent.

Daarna liet de leerkracht ons het miljoenenkwartier bezichtigen. We hadden daar een vragenlijst voor gekregen. Mijn vragen zijn allemaal ingevuld.

Toen de leerkracht gedaan had met haar rondleiding hebben we ons moeten haasten voor de trein te nemen. Ik heb samen met nog iemand van mijn klas en de leerkracht de trein genomen. De rest is blijven hangen in Gent om nog iets te drinken. Zij zijn rond 5 uur vertrokken.

Volgende week dinsdag gaan we weer naar Gent, met de vervangster. Ik hoop dat ze meevalt. Morgen heb ik ze voor de eerste keer. We gaan dan vanalles afspreken voor de dinsdag.

Vrijdag verliep ook normaal. Het was wel wat vermoeiend, doordat we de vorige dag naar Gent zijn geweest.

Zaterdag was de beste dag van de week! Waarschijnlijk kunnen jullie al raden waarom,... Ja, ... Inderdaad,... Ik ben bij mijn vriend geweest. Vrijdag zat ik wel met het probleem dat ik geen bus had. Dus mijn vriend had gebeld naar zijn vader, dat hij me aan het station zou kunnen komen halen. Dat was dus geregeld. Zijn vader heeft me opgepikt aan het station. Ik heb de vader van mijn vriend nog niet zoveel gezien. Het is een tof mens. Het was geen enkele seconde stil in de auto. (Mijn vriend was nog aan het slapen. Ik ging hem wakker maken.) Het ging vooral over computers en computerspelletjes. Ik vond het leuk dat hij maar bleef babbelen. Zo moest ik niet veel vertellen. Ik ben nu eenmaal geen praatster. Hij babbelde met zoveel enthousiasme. Het was leuk.

Eenmaal bij mijn vriend, kreeg ik de uitnodiging, dat ik eventueel, als ik zin had, eens mocht langskomen bij hem om LAN te spelen. Dat ga ik zeker in mijn achterhoofd houden.

decoration

Ik heb mijn vriend wakker gemaakt. We zijn dan naar de winkel geweest, achter twee grote potten chocomousse! Daarna kwamen er mensen om het huis te bezichtigen. mijn vriend gaat verhuizen. Ik ga het huis missen. Veel herinneringen.

Daarna zijn we in de zetel geploeft en hebben we een gezellige tijd gehad. TV, Chocomousse en vriend, wat moet je meer hebben! ^^

decoration

Ik had maar weinig geslapen, en soezde al gauw in. We zijn dan naar zijn kamer gegaan,... Daar hebben we Portal gespeeld. Het nieuwe spel van de makers van Half-Life 2. Het is een mega spel. Je moet poorten maken, om de puzzel op te lossen. Ik zal later wel nog eens een blog over dat spel weidden.

decoration

Dan was het etenstijd. Mijn vriend had 'noodles' gemaakt. Ik word goed verzorgd hoor door mijn vriend. 'S middags had hij mijn sandwiches gesmeert en 's avond heeft hij de noodles opgewarmt voor mij. ^^ Ik moet zien dat ik het niet gewoon word. Daarna zaten we weer in de zetel met een grote pot chocomousse. Dommelde ik weeral weg. Toen stuurden mijn ouders dat ze aan de deur stonden en wachten. Dorie,... He twas weeral eens gedaan. Ik ga weer een eindje moeten wacht eer ik mijn vriend weer zie. :(

Vandaag heb ik uitgeslapen, en wat huiswerk gemaakt. Ik heb gemerkt dat ik iemand anders agenda mee heb. Na een beetje research heb ik haar emailadres gevonden. Nu weet ik wat ik moet doen tegen morgen.

Dat is zo ongeveer het verloop van mijn week,...

OH! IK HEB KAARTJES VOOR DE GAMEPOWEREXPO!! Het staat dus vast dat ik ga gaan! hih,... Mijn vriend heeft de tickets gehaald. Ik moet zorgen op de dag zelf voor het eten, omdat hij de tickets gekocht heeft. ^^

decoration

Maar,... Ik ga nu wat doordoen met mijn huiswerk. :) Ik wens jullie veel leesplezier. Het is een lange blog vandaag. ^^

Dank je voor jullie reactie's!

16:36 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: gamepowerexpo, relaties, gent, agenda |  Facebook |

13-10-07

GamePowerExpo + het verloop van vorige week,...

Hah! Een blogberichtje met een beetje retard. Ik had jullie gezegd dat ik meer ging vertellen over GamePowerExpo. Dus ga ik even voor jullie het 'voorwoord' van de site: www.gamepowerexpo.be copypasten.

GAMEPOWEREXPO!

Op 3 november opent Flanders Expo z’n deuren opnieuw voor gamend België. Vorig jaar bezochten 10.000 gamers de beurs, wat van Gamepower Expo “The Biggest Game Experience in Belgium” maakte.

Alles wat te maken heeft met gaming vind je terug op Gamepower Expo: Console Gaming, PC gaming Card- & Board Games, LAN, de jaarlijkse Gamepower Awards en nog veel meer. Maar natuurlijk ook tientallen booth babes en talloze goodies.

Gamepower Expo toont je alle nieuwe topgames. Sommige vers in de winkelrekken, andere nog unreleased. FPS, MMORPG, RTS, Fantasy, Racing, Arcade,…: check regelmatig onze Line-Up om te zien wat de pot schaft op 3 november!

Al deze games kan je uiteraard spelen op je favoriete platform. Zij het PS2, PS3, Wii, Nintendo DS, PSP, PC of Xbox 360: ze zijn allen van de partij.

En wil je gamen op groot scherm? Zittend gamen, liggend gamen, lannen, multiplayen, real life gamen? Het kan allemaal, check regelmatig onze Special Attractions!

Gamepower Expo is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor gamers. Of je nu hardcore of casual gamet, of als je gewoon een passie hebt voor nieuwe technologie: 3 november, Flanders Expo.

decoration

Ik ga er waarschijnlijk, als alles goed gaat, naartoe met mijn vriend (ook een gamer). Ik kijk er echt naar uit. Vorig jaar kon ik niet gaan, wegens omstandigheden. Maar dit jaar ga ik zeker! (Mischien zelfs als 'early birds', als we ticketten in voorverkoop kunnen krijgen.)

En dan nu het verloop van mijn week:

Een saaie week, zoals gewoonlijk. Ze is wel snel voorbij gegaan.

Vrijdag wasdecoration er Engels toneel op onze school. Een Engelsman kwam de verhaaltjes van Grimm vertellen. Hij bracht het met zoveel humor en enthousiasme. De verhaaltjes van roodkapje, belle en het beest, sneeuwwitje kwammen allemaal aan bod. Hij vertelde de verhalen hoe ze echt waren, met alle gore stukjes erin, en niet de kinderverhalen. Het was leuk om te zien. Vorig jaar had hij hetzelfde gedaan met het verhaal van 'Dracula'.

 

Vandaag ben ik met een vriendin naar de voetbal gegaan. Haar vriend speelde. Ze had me gevraagd of ik ook ging komen. Ze hebben gewonnen met 1-2. Haar vriend zei dat ze meer mocht komen, dat ze een goede invloed had. Achter de wedstrijd ben ik terug naar huis gegaan.

Vandaag is ook de verjaardag van mijn moeder. Dit gaan we morgen uitgebreid 'vieren', met haar vrienden. We gaan normaalgezien op restaurant.

Ik ga jullie hierbij laten. Ik wens jullie allemaal een prettig weekend. En Tot volgende week!

Groetjes!

19:18 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: gamepowerexpo, relaties, agenda |  Facebook |

06-10-07

SuRpriSe!

Ik had gisteren (vrijdag) een vrije dag, een pedagogische schooldag. Ik wist dat dus al een tijdje, en ik zat al een tijdje met het idee om die dag naar mijn vriend te gaan, wanneer hij gedaan had met werken. Hij wist niet van mijn idee. Die middag ben ik dus vertrokken. De treinen waren stipt, en ik kon zelfs mee met de belbus, die niet voor mij gereserveert was. Zo was het dat ik een uur en half te vroeg was. Er was niemand thuis bij hem. Ik heb dus enkele blokjes gewandeld,... Mij aan de voordeur gezet, weer wat gewandeld, aan de achterdeur gezet, en toen ik weer op weg was naar de voordeur kwam zijn mama en zijn broer me tegemoet in de auto. Ik was zo blij dat ik niet nog een uur op de stoep moest zitten. In dat uurtje heb ik het broertje van mijn vriend geholpen met zijn huiswerk. (Ik voelde mij eens een 'grote' zus ^^ )

Toen mijn vriend thuiskwam, heb ik me vlug gerept naar de zetel, zodat hij me niet direct zag zitten. Zijn gezicht was echt grappig om te zien. Hij had het echt niet verwacht! Het was dus een zijn beurt om verrast te zijn. We hebben gegeten en daarna hebben we een filmpje gekeken. Na enige tijd zaten we dan weer in de zetel (zonder chocomousse dit keer, maar even leuk ^^). Rond 22.30 uur is mijn broer me dan komen halen. Het was een heel fijne dag.

Vandaag (zaterdag) komt hij normaalgezien ook. Hij zou komen met de auto. Hopelijk is hij voorzichtig. Hij is nu aan het leren rijden. Ik denk wel dat hij het al goed kan hoor.

Ik ga nu mijn bed in, want ik moet nog tamelijk vroeg op. Tot de volgende! Goede nacht allemaal!

 

Ps: 3 november is GamePowerExpo in Gent. Meer info daarover in mijn volgende blog. ^^ 

decoration

01:00 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: gamepowerexpo, relaties |  Facebook |