30-11-07

Inspiratieloos,...

Twee weken moeten wachten op dit blogje,... Het is gewoon dat er niet veel gebeurt is in tussen tijd.

Ik heb mijn vriend zaterdagnamiddag gezien. Hij kon maar in de namiddag komen doordat hij moest helpen kasten op te bouwen. Hij is tot 21.00 uur gebleven. Het was een fijne dag.

De dagen ervoor was er niet zoveel gebeurt. Alleen dat we dan ons examenrooster hebben gekregen, en dat die niet echt in de smaak viel. Er zijn verschrikkelijke combinaties in het examenrooster (vb duits samen met wiskunde). Maar ik zal het wel overleven.

Deze maandag was er een poppenkast-theater bij ons op school, voor de derde graad. Daarna volgde een gesprek met eerwaarde Van Looy. de dagen erop is niet veel gebeurt, behalve dan vandaag,...

Vandaag kregen we ons rapport. Het mijne is wel goed, maar mijn klasgenoten hun rapporten waren niet zo denderend. We kregen bezoek van de directeur, die ons 'uitschold' als doetjes en watjes en dat we niet wisten wat werken was, terwijl er veel mensen van mijn klas meestal tot middernacht aan schoolwerk bezig zijn. Nuja,... Ik heb 74 %. Ik vind dat wel goed.

Mijn vriend heeft een verrassing voor mij,... Ik weet niet wat! Maar ik ben uiterst nieuwsgierig!

Woensdag beginnen de examens. Ik weet niet of ik dan zal bloggen. Ik zal wel zien :)

Oh en dit weekend is het eetfestijn op onze school. We moeten er allemaal naartoe om te helpen. en Zondag is er een verjaardagsfeestje. Druk weekend dus,... Ik ga niet kunnen leren voor mijn examens (niet dat ik dat doe op voorhand leren)

En nu! Ga ik er weer vandoor :) Dank jullie heel erg voor jullie reacties!

17:32 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

18-11-07

Ontbijt + Galabal,...

Het is nu al een tijdje geleden dat ik iets gepost heb. Ik heb het ook tamelijk druk. Schoolwerk, de GIP, 'sociale contacten', mijn vriend ^^,... Vergt allemaal tijd.

Maar ik ga het goed maken met een verslagje over 16/11. vorige vrijdag dus. Op school was er een gezond ontbijt georganiseert. het was een groot succes. volgens iemand die in de organisatie zat, was bijna heel de school (+/-400 leerlingen) gekomen. Er waren maar een 20tal personen niet gekomen.

Je kon vanalles verkrijgen,... fruit, ontbijtkoeken, warme chocomelk, yoghurt,... Alles wat behoort tot een gezond ontbijt. Iedereen heeft er met volle teugen van genoten.

decoration

'S avonds werd chaotisch. Het was namelijk de avond van het galabal. Alle voorbereidingen enzo. Rond 16.30 ben ik naar de kapster getrokken. Ik heb nu een kort coupeke :p. Toen ik thuis kwam, was mijn vriend er al,... in KOSTUUM! Hij was echt knap! Ik kijk al uit naar de volgende keer dat ik hem in kostuum ga zien. Een zwart pak met krijtlijntje, een wit hemd en rode das.  Ik had een kleedje,... Ik in kleedjes zie je niet zo vaak. Ik hou het graag op de klassieke jeans, die slobbert langs je benen en die comfortabel zit. Nuja,... Ik had dus een1136284167_rode_roos zwart kleedje zonder mouwen, met hier en daar een tierlantijntje, zwarte schoentjes met een hakje, een boleroke (weetwel zo een truitje met alleen mouwen),... Mijn 'accesoires' waren ook rood. Ik had een ketting met rozen en rode oorringen. Ik paste dus volledig bij mijn vriend. ^^ Het is echt een schatje e! ^^ Hij had een roos mee voor mij. Echt lief.

Eenmaal dat mijn broer klaar was zijn we vertrokken,... Ja idd,... mijn broer ging ook mee. Een uurtje later waren we ter plaatse. Ticketjes ingeven, armbandje krijgen, muziek over ons heen laten vloeien. Ik kreeg direct de 'muziekkick' en kon niet blijven stilstaan. Heel de avond heb ik zitten 'dansen'. Mijn vriend en mijn broer zaten te kijken. Ze zijn niet zo weggelegd voor het 'dansen'. Ik heb me geamuseert. Op het einde heb ik mijn vriend dan nog op de dansvloer gekregen. Ookal stond hij er stokkestijf :p, het was leuk. Mijn broer is dan naar huis gegaan. Mijn vriend en ik zijn nog wat blijven plakken. Rond 4.30uur zijn mijn ouders ons komen halen. Rond 5.30 hebben ze mijn vriend afgezet en ik was thuis rond 6.30uur. De moeite dat ik in mijn bed kroop. Maarja,... dat heb ik dan toch nog gedaan en ik heb tot 3 uur 's namiddags geslapen. Het was een leuke vrijdag en een mooie zaterdag'morgen'.

Daarbij ga ik jullie nu laten :) Nog een fijne zondagavond gewenst!

17:29 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: galabal, ontbijt |  Facebook |

04-11-07

GamePowerExpo!

Het beloofde verslag,...

Vrijdag was ik heel actief op het forum. Aja,... dat heb ik nog niet vertelt,... Ik zit nu op een forum van een 'gamesite'. Veel van hen zijn ook naar de Gamepowerexpo gegaan. Zaterdagavond was het er druk. Iedereen vertelde zijn verwachtingen aan iedereen,... Ze vraagden nog enkele dingen na, en kregen snel antwoord.

De nacht van vrijdag op zaterdag heb ik niet zoveel geslapen. Ik was rond 2 uur in mijn bed gegaan en rond 3 uur ben ik ingedommeld. Om 5.55 uur moest ik er al uit. Ik maakte de sandwichekes klaar,... Want volgens sommigen, die al naar GPE waren geweest, was het er tamelijk duur om eten te kopen. Mijn vriend had voor de tickets gezorgd, dus ik zorgde voor het eten. Tegen de tijd dat ik klaar was met alles klaar te maken en me te wassen enzo, was het al 6.45. Ik vertrok naar het station en rond 7.00 uur had ik mijn trein richting Gent! ^^

Eenmaal in Gent ben ik vlug nog achter water geweest. Ik stond te kijken wanneer de trein van mijn vriend zou arriveren, toen ik werd aangesproken door een vreemde man, in het Engels. Hij vroeg me waar ik heen ging. Hij zij dat hij vrienden zocht. Ik heb niet geantwoord. Toen vroeg hij mijn leeftijd. Hij somde op, 20+,... 18+,... 16- Voor mij is dat laatste van toepassing,... Ik ben 16. Binnenkort wel 17! Eindelijk,... Toen ik knikte bij 16-, ging hij ervandoor,... Vreemd.

Ik ging vlug naar het perron waar mijn vriend normaal ging toekomen,... Er kwam juist een trein aan. Maar ik zag hem niet. na enkele keren te bellen, kreeg ik hem te pakken. Aan de hoofdingang hebben we mekaar dan tegengekomen. Was ik blij dat ik niet meer alleen was. Is wel eng hoor zo alleen in een groot station.

We namen de tram richting Flanders Expo,... Je zag meteen welke tram we moesten nemen. Het perron stond vol volk. Wat me opviel was dat er maar een tiental meisjes waren op het perron,... Gamen is een mannenhobby. Maar ik erger er me niet aan.

We kwamen toe. Voor de deuren van Flanders Expo, Hal 8 stond er massas volk! We hadden voorverkoopticketten dus we mochten binnen om 8.30 uur. De deuren gingen open,... Je zag het volk naar binnenstromen,... Af en toe haperen, want de Securitymensen zorgden ervoor dat de ticketchecking goed ging. Er stonden wel 8 securitymensen aan de ingang. Heibel werd dus niet gezocht.

Eenmaal binnen vroeg ik me af waar al dat volk was gebleven. De hal was groot. Maar de standen waren verspreid, dus er was veel open ruimte. Je zag wel dat niet alle standen al klaar waren met opstellen. De meeste computers moesten nog ingesteld worden. De schermen van de PlayStations en X-boxen stonden nog uit. Dat hadden ze wel de dag op voorhand mogen doen, of in ieder geval voor 8.30u.

We hadden een poster van GPE meegenomen van de ingang. Later zouden er nog posters volgen, een lampje van Philips, een Ps-boekje, een 'zak' snickers (later meer hierover)

Het eerste wat we deden, was zoeken achter de computerstanden. Mijn vriend is een CounterStrike-fanaat. Hij had vlug een stand gevonden waar ze CounterStrike Source konden spelen. Hij heeft daar wat zitten spelen,... Ik heb dan wat rondgelopen, om te kijken wat er nog allemaal was. ik zag Ps3's; Nitendo DS; X-box 360; Wii's in overvloed. Ik heb me wat zitten amuzeren op een Nitendo DS. De Sims,... Saai, maar toch verslavend.

Achter dat mijn vriend me dan weer gevonden had. Hebben we wat zitten rondhangen aan de Playstation standen. We hebben daar Virtua Fighter gespeeld. Ik heb gewonnen! ^^ Playstation is niet echt mijn vriend zijn ding. het was ook de eerste keer dat hij met zo iets speelde. Ik had nog neit zoveel gespeeld, maar ik wist toch de knopjes staan. En het is steeds hetzelfde knopje dat je meestal moet indrukken.

Achter vanalles te hebben uitgetest was ergens rond 11.00 uur. Iedereen drumde samen voor de Fatal1Ty-stand. Een professionele gamer kwam compo's spelen tegen mensen die een wedstrijd hadden gewonnen. Ik vond dat er iets niet pluis was met zijn spel,... En mijn vriend is het met me eens. Ze speelden Quake 4.

Achter te hebben gekeken naar de competitie, zijn we onze sandwishekes gaan eten. We hebben de competitie niet volledig uitgekeken. We ergerden ons aan het feit dat er iets niet klopte. Onze ofja,... mijn sandwishekes smaakten. Mijn vriend verrobberde de zijne, die ik met liefde voor hem had gemaakt. ^^

Daarna hebben we nog wat zitten rondhangen,... Een paar keer naar buiten geweest. Toen we weer naar binnen gingen zagen we dat de Boothbabes, goodies aan het uitdelen ofja,... aan het wegsmijten waren. Mijn vriend heeft een playstationboekske gevangen. ze hebben meerdere keren op de dag goodies weggesmeten.

Daarna hebben we nog wat zitten spelen op Nitendo Ds'en. We hebben nog wat gezeten in de stand van Sega, waar een promotiefilm stond. Waar ik merkte dat veel van hun games, dingen bevatte van andere games.

We hebben ook even in de XL-gaming ruimte gezeten. Het was wel leuk, maar de spellen die ze speelden waren niet zo interessant.

We hebben dan nog Resident Evil en een ander spel zitten spelen op de Wii. Resident Evil was nog leuk. Maar dat ander spel,... we verstonden er niet veel van. Maar ik denk dat je eenmaal je doorhebt hoe de Wii werkt, dat het wel nog leuk moet zijn.

Sonic en Mario liepen rond in de hal. Die hebben we ook meerdere keren tegengekomen. Ook liep er een dame rond die snickers uitdeelden. Ik denk dat we haar een 5tal keer zijn tegen gekomen. We hebben bijna een hele zak snickers gekregen. :p

Rond 15.00 uur zijn we dan naar huis terug vertrokken. Volgende keer ga ik alleen in de namiddag. De meeste actie begon in de namiddag,... Maar het was een leuke dag.

Rond 17.00 uur waren we thuis. Mijn vader heeft mijn vriend, een paar uur later, terug naar huisgevoerd. Weeral twee weken dat ik zonder hem ga moeten stellen,... En ze worden erger dan andere weken, want hij heeft geen internet, door die verhuis. Ik ga hem missen,... Dat doe ik eigenlijk nu al. Pfff,...

Nuja,... Daarbij heb ik jullie een uitgebreid verslag gegeven. Ik heb gisteren nog een slideshow gemaakt, die jullie onder de spelletjes op mijn blog kunnen bekijken. Voor de zekerheid ga ik ze voor u hieronder nog allemaal toevoegen.


IMAG0001Quake 4. Ik heb me er ook eens aan gewaagd. Het lijkt erg veel op Unreal Tournament. Alleen was de map te groot voor maar 2 spelers. ik heb meer zitten rondlopen dan ik geschoten heb.

De rest van de foto's ga ik via Imagehack doen, want volgens Skynet zijn ze te groot.  Het kan zijn dat je op links moet klikken om de fotos te zien.Laat me weten al de linken het niet doen.

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0002eh1.jpg Mijn vriend aan het counterstriken

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0003jy2.jpg... een sfeerbeeld

http://img112.imageshack.us/my.php?image=imag0004iz4.jpg... nog een sfeerbeeld

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0005ks7.jpg de medal of honor competitie hummer

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0007ea6.jpg 

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0012nh5.jpg

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0013lv4.jpg Alone in the dark

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0014tu3.jpg sfeerbeeld counterstrike compo

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0015ge1.jpg

http://img529.imageshack.us/my.php?image=imag0016jm8.jpg Sonic,...

Voor nog meer foto's van andere mensen die geweest zijn http://picasaweb.google.be/d3qual/GamepowerExpo2007 Er worden nog steeds foto's geupload.

17:17 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: gamepowerexpo |  Facebook |

02-11-07

Jeeej,...

MORGEN DE GROTE DAG!

GAMEPOWEREXPO!

ZONDAG VERSLAG (met foto's)

GP07bis_728x90

20:27 Gepost door Pcgirl in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: gamepowerexpo |  Facebook |